245 fölé kéne zárni és azzal törné a csökkenő trendet
245 fölé kéne zárni és azzal törné a csökkenő trendet
akkor 250 lenne a kitörés árfolyamilag?
van belőle....de nem nézegettem már egy ideje...technikailag...
most a stooq megint sz@rakodik? Nem látom csak a nyitó árfolyamokat...
nö az sc esélye, hisz ez jelentös short ällomäny növekedes
+10% napon belül elég brutál! naposon technikailag minden long mellett áll. cél 330 :)
sztem vmi short pozit vedö volt....
mindegy is, a lenyeg, h. gondolkozhatom lassan a pozi dupläzäsän
Most a mäsik Musk cegbe, SCTY-be is beleptem
teslaban dupla alj látszik, 161,8%-os fibo a csökkenő trend tetejéhez mutat 250 környékén. a rést is be tudja ott már tölteni.
ekkora marhaságot, már nem azért... szerintem ez simán durva, etikátlan piacbefolyásolás, az SEC-nek páros lábbal kéne seggberúgnia egyeseket. ha stoppom lett volna a vételi árfolyamon, akkor rohadtul dühös volnék ma. így meg örülök a plusszomnak :)
Úgy hogy azt tegnap csak XY nyilatkozta, a Wall Street Journal meg lehozta, ma pedig Elon Musk megcáfolta, ennyi..... Több mint érdekes...
Ezt nem értem. Tegnap report volt, hogy y/y alapon -20%, ma meg hogy lett ugyanez +60%? Vagy a North America az Mexikó és Kanada is?
Azért ez kemény:
Tesla Motors discloses sales growth for September in North America • 8:18 AM
Clark Schultz, SA News Editor
Shares of Tesla Motors (NASDAQ:TSLA) move higher in early trading.
CEO Elon Musk disclosed via Twitter that September sales for the EV automaker in North America were up 65% Y/Y to contradict a report from the WSJ and other news sources citing data from Ward's Auto showing a slowdown in the U.S.
Another important distinction from Musk is that the US Bank leasing deal provides a better interest rate to Tesla buyers - but not lower revenue for the EV automaker.
TSLA +3.5% premarket.
Persze hogy van potenciál. Még mindig tartom hogy nem tudnak eleget gyártani belőle, szóval ha az USA-ban csökken is az igény attól még összességében véve erős növekedést mutathat fel a cég. Bár a konkurenciától erősen tartok, lásd BMW új modellje (nem, nem az i8, hanem az i9), stb.
Ha nem adtam volna el az egészet akkor még a mai 221-es áróval is pluszban lennék, esetleg ha visszamegy az utolsó vételeim környékére 200 köré, akkor ott megpróbálok venni.