Még mindig a Bényére vitt Lipóti pékséges kenyeret eszem, lassan elfogy. Be a melegszendvics sütőbe pár percre, s semmi baja, holnap lesz 1 hetes. Jó anyag ez..
Még mindig a Bényére vitt Lipóti pékséges kenyeret eszem, lassan elfogy. Be a melegszendvics sütőbe pár percre, s semmi baja, holnap lesz 1 hetes. Jó anyag ez..
Folyamatosan gyártjuk...de ha előbb szólsz a 318-at múlt héten megpakoltam volna neked :))))!!!! Az aszuknál gondolok rád "szivi" :)))))
Te ne iszogass, hanem kohászkodj. C45-ös acélrúd kell a köv. melóhoz, 14mm átmérőben.. :-)
Nem mondott ilyet, tkp nem válaszolt, csak vigyorgott.. :-)
én hiszek neki, hogy nem volt semmi. Nem is értem, hogy miért nem hiszed el, mindenki magából indul ki...:-)
Pontosan! HA már akkor nem tudtuk kiszedni belőle.. :-)
Azé' nem kellett téged itatni.. :-)
Ja, s még mindig áll a kérdés, amire a kocsiban nem kaptunk választ.. Volt félreszex, amikor külön éltél az asszonytól, vagy sem? :-D
elnyomott az älom, bocsänat :)
Legközelebb ne altassatok sötet pinceben meg kellemes alkoholokkal :D
Matgab, Robbaj, Keri még meg se nézte őket, iyen érdeklődés mellett minek fotózzon többet az ember? :-)
Vki majd vágjon tarkón ha félórától sűrűbben kóstolom a bort! :D
2015.Május1. Keri borbirtok! Ott majd iszunk kulturált módon :)
:))))) kint vártalak benneteket a tűz mellett, egyedül kellett iszogatnom :(
nem bírom ezeket a sprint ivászatokat. Én a kulturált alkoholfogyasztást támogatom! legalább 3 kormánydícsőítő szót ki tudjak mondani 2 pohár bor között! :-)
Vazz, még egy kis tapizást se hagyott? Se smaci, se semmi? :-)