Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#712441 Kissherceg Előzmény: #712438

Telefonon hívlak...

Azért érzed, hogy a vw golf nem egy kis teherautó :) Veszünk lipótit...

#712438 KawaBazsy Előzmény: #712362

Mikor jössz holnap? Csak mert addig meg akarom venni a csarnokban a zőccséget, savanyút, halat. A kenyeret is vmi yo pékségben kéne megvenni, csak találok azt is..

#712421 KawaBazsy Előzmény: #712406

Sirály.

A húsok itt vannak, 1-1-1 kg, ill a tarja több, mert azt szeretem, ill 3 szelet karaj (1.7 kg - 0.3 kg).:-)

#712414 rbbj11 Előzmény: #712343

remélem a tel.számod a régi, mert küldtem sms-t, de még nem kaptam sem ott, sem korábban itt fórumon infót, hánykor kell csatlakoznom pólusnál?

#712411 Bendeguz Előzmény: #712409

10 korul ott leszek. A szamodat kuldd el legyszi privatban. Esetleg ha volna egy vodas vagy fuggetlen telefonod kolcsonbe a hetvegere, azt megkoszonnem.

#712409 picirigo Előzmény: #712393

Bence!

Akkor 10 körül várjunk???

Ha elindultál dobhatsz egy sms-t, h kb mikor érsz ide! Keri meg hívjon fel légyszi ha Szexárdról elindultatok!

#712397 kerikoma Előzmény: #712395

Még annyit, hogy nagyon esik még most is nálunk. Reggel gyalog kell kimenjek a pincéhez, mert le kell derítsem a merlot rosét. Be van keverve a derítő, de abból most nem tudok hozni. Pedig nagyon fincsi borocska lesz. Hozok új borból szürke barátot, meg blaut, de csak azért, hogy érezzétek a nyers borok ízét:-) Nem fogtok csalódni. A többi az már korábbi évjárat, jó kis kóstoló lesz:-)

Jó éjt néktek!

#712395 kerikoma Előzmény: #712393

Ezt nem vállalja be sajna:-) Meg szegény mit is csinálna ott, ennyi szép emberrel:-) Főleg a végén?:-) Amúgy szereti a jó páleszt, persze mértékkel. Sajna a két gyerkőccel is itthon kell valakinek lenni, és sajna most Ő a soros. Jó asszony, meg kell tartani:-)

#712393 Bendeguz Előzmény: #712389

A megoldás: Kerimama beül a kocsimba és elvisz minket Bényére, mi meg négyen iszunk! :)