Talan meg a szagat is! :) Mindenesetre boldogan nyujtom majd at a pakkot 25on, kulonosen Gazdinak.
Talan meg a szagat is! :) Mindenesetre boldogan nyujtom majd at a pakkot 25on, kulonosen Gazdinak.
:)))))
előbb utobb mindenki elcsábul,jó a fahéj-porcukor keverék aránya ,elrejti a szinét...:) a lényeg hogy gazdi 25-ön veszi át csomagot tőlünk:)
Dumcsiba ezeket . Ott válaszolok. :)
Ennyi.
Persze azt már nem nagyon tudják ellenőrizni, de hidd el ha valami államközeli érdekcsoport el akarna távolítani, arról is tudnának. Telefonodon keresztül ha be van kapcsolva végighallgathatják az egész napodat.
Off ki .
a személyes talákozókat is ?
Mindegy akkor is lehet valakin keresztül ennyit nekem megérne.
Mindegy nem is igazán érdekel, lényeg hogy menjen a dolog.
Rob vw-t phyl topikban ? :D Sok hozzáértőt találsz :D DAXba írd be, ott vannak a kinti spílerek, akik tolják, nekünk disznógyógyszerre futotta :D
TP - Tóth Péter phyl elnöke.
Egyébként tegnapi pakk 40% van csak meg :)
Nem zavartok el a kezdőbe (ahova egyébként való vagyok) ha megkérdezem ki az a TP?
Ha tőzsdei cég tulaja vagy, akkor figyelik a rokonságod is hogy mit csinál, ha meg a rokonságban van olyan aki tőzsdézik azt kiemelten figyelik. ( elvileg )
Rossz nyelvek szerint sms-eket, e-maileket, telefonbeszélgetéseket is figyelnek. Elég megbízható forrásból tudom.
VW-t figyeljétek! Tegnapelőtt beshortoltam, ma eldől a sorsa
Mo-on nincs v. elhallgattatjak... Mashol azert akad.
"Ittas szent": Hat ami azt illeti, sok embert hallottam mar nyilatkozni, de ez az ember a hangja alapjan napi 4-5 deci felest lehuzhat. Persze bator, gyors, jovedelmezo? donteseket nehez is hozni jozanul.
Na, kozben eleg a hulyesegbol, lesni kell, mert felbatorodtak a vevok. :)
hmm van egy milliós vevőnk és sok kicsi tétel.. Vannak marhák akik veszik :)
TP lenne a buliban életben nem veszek bele :)
tudom, tudja mindenki......de itthon vagyunk.......
hír előtti 300 millből, mennyi is lett?
jó de ha te vagy a cég tulaja (bennfentes) kereskedni tilos ilyen infók előtt, de ha XY kereskedik helyetted akkor azt nincs az a cég aki kideríti
ittas szent.
TP egy szent, o meg a 9es vetelt is isteni csodanak es veletlen egybeesesnek konyvelte el. :)
egyedül steiner jelentett, nekünk ez a mérvadó....