egy sima ebola járvány-...
egy sima ebola járvány-...
Van egy ismerősöm nagy sci-fi őrül. Mindig emlegeti a megszállott, hogy bárcsak történne már valami földönkívüli ügyben. :) Erről jutott eszembe.
Háború nem kellene ez egyértelmű de 2015 végéig a 11 -es szintek alatt legyen Usa ahhoz vsz valami ilyen nagyságrendű balhé kellene.
nagy háború inkább nem kellene....kicsi se nagyon....annyit nem ér se nyilsai, se az alapja...
Illetve még bízhat egy nagy háborúban is pl . Az még átírná a dolgot. Vagy a földönkívüliek megtámadnak minket pl. :)
Mást nagyon nem tudok elképzelni, hogy 2015 végére 1000 pontos snp környékén nyitott shortok nyerők legyenek.
Ez az EU USA szétszakadás gazdaságilag ez viszont sok problémát okozhat még. Elég beláthatatlan helyzet vsz.
Egyetlen dologban bízhat vsz EU relatív gyengeségében.
De amíg USA makrók olyanok amilyenek jelentős javulást mutatnak tendenciát nézve mire szakadna össze.
EU az már inkább egy sebesült vad. Sajnos. :) De USA nem nagyon tudom elképzelni , hogy akár egy 1500 pont alá essen az snp nemhogy 1000 környékére ahonnan az alapot indította. Kamatemelés ide vagy oda.
EU az bekavarhat viszont ott már messze nem olyan szép a kép, nem tudom, hogy egy USÁ-ban meginduló kamatemelés itt mit hoz. ECB még rálazít miközben FED már emel? Elképzelhető ez is.
Ami vszínűnek tűnik ebből a helyzetből, hogy az EUR erősödése dollárral szemben elég korlátos a következő időszakban. Viszont ez meg USÁ-nak nagyon nem jó ha jelentősen erősödne a dollár eurral szemben. Jól össze vannak kuszálva a dolgok. :)
2015 nagyon érdekes évnek ígérkezik.
lapít. nem jött be az összeomlás sztori. lehet pont akkor történik meg, amikor véget ér az 5 év? :)
hogy hallgat, pedig kéne postolnia..
Köszi!
Még nem szedte le a fát, a 2012-est… Ezek a háborús riogatások átmeneti puskaporként szolgálnak, de még mindig van benne másfél év vágta.
már azt hittem van új postja másfél év után, de ez csak a sima link :(
Ehhez dukálnia kell vmi shortos hírnek. Mégis kitör a háború?
Nyilasi alap technikai elemzés:
http://i.imgur.com/uuVmeJW.png
Az ékből kioldalazott, jöhet a felpattanás (?)
Most kattintottam a stocky linkjei között rá, úgy tűnik leverte a blog cégérét az internet homlokzatáról (nyilasi.tozsdeforum.hu). vagy új helyre költözött a blog?
még a végén +-ban szállok ki belőle 1/2 év vegetáció után....