Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Ezt a 8560-as támaszt is…

#711758 TrendMan

Ezt a 8560-as támaszt is nagyon szereti, de a csészéből számitott 8720-at nem tudja elérni.

meg 8700-as visszatesztr…

#711748 rbbj11

meg 8700-as visszatesztre sem futotta dax-tol...

Re: nincs cím

#711702 banyaiz Előzmény: #711695

Nagyon érdekesek a piacok. Ez ahogy a világ tőzsdéi elszakadtak egymástól 2011 óta. Épp azt nézegettem napokban 2011 óta USA kb duplázódott index szinten egy bux pedig nagyjából helyben járt. Azért ez nem egy mindennapi történet.

Pl csak a mai napot is megnézve mikor láttunk olyat ekkora esés vezető indexekben 1%-os bux esést hoz ami szinte a semmi kategória?

Na mindegy konkrétan dax, usa hát várható volt ez az esés vsz, miért épp pont most azt a fene tudja, de azzal, hogy közeledik az usa kamatemelés 2015 várható volt, hogy ez előbb utóbb hoz egy eső időszakot.

Ami itt is extrém, hogy FED és ECB más pályát járhat be . Illetve ami még nagyon extrémmé teszi a helyzetet, hogy EU gazdasága a nagy lazítások hatására sem pörgött fel (bár ECB jóval szolídabban nyomta mint FED) Ellentétben Usával.

Elméletileg a forgatókönyv. Para , lazítás, kamatemelések előtt para, utána nagy bika. Persze ha a mögöttes makrók a gazdaság javulását mutatják. Ez Usában nagyjából áll a tőzsdék is ezt a forgatókönyvet nyomják a válságban, a klasszikust. De EU, hát ez valami egészen más , ami igen nagy gáz vsz.

Meddig eshet Usa pl, vagy Dax. Emlékszem még utsó dax longom 7800 környéke akkor ott volt 200 napos ez kb 1 éve lehetett, vagy lehet több is. Akkor az megfogta. Utána felment 10 k környékére ott forgolódott, most már bőven átesett a 200 naposon 9500 környéke talán a 200 napos.

Szerintem azért annak a 7800-8100-200 -nak ahol bő egy éve kínlódott fognia kellene idénre, és év végére akár vissza 10 k közelébe, vagy a 200 napos alá azt el tudom képzelni.

Ami izgalmasabb az a jövő év ezzel a közelgő FED kamatemeléssel kontra EU nyomorral. Azt ember legyen aki kibogozza ott mi fog történni.

#711692 Fornit Előzmény: #711691

Elképzelni nem tudom, mert hír nincsen és eddig 2011 aug óta ez a legnagyobb esés.

Egy ideje írogattak ilyen cikkeket, hogy az Alibaba ipo jelenti a bull végét, és tényleg aznap óta esünk, de aki csak erre eladna háááát....

Elvileg az egyik csésze …

#711689 TrendMan

Elvileg az egyik csésze 8560-ra mutatott, mint támaszra.

Ha holnapig tartana, akkor a közel lévő long certivel (8500 kiütés) meg lehetne kisérelni egy óvatos longot.

huhhh..ez szép.. dolgom …

#711686 Ibiza

huhhh..ez szép.. dolgom volt raktam be extrémre longot.. nem sokat..de egy sávot bekötött mind..visszapattanásban kiszórtam..fele minuszos fele pluszos..egy hajszállaltöbb a plusz..

ez talán támasz..de innen a 8k-ig lemehet.

a rossz amcsi adatok hat…

#711683 rbbj11

a rossz amcsi adatok hatására amiban meg a héten bejelentik a nyomda leállításának felfüggesztését, ezt gondolom

#711680 rbbj11 Előzmény: #711679

letört tämaszokig, 8700ra visszajön, persze lehet feljebb is, hogy becsaphassa kicsit a nepet

#711679 TrendMan Előzmény: #711675

Tudom, hogy nincs, de van egy ilyen korábbi tapasztalatom korábbi pánikokban.

Rengeteg csészét látok, itt is ott is, kávés csésze, teás csésze és egy füles csésze vissza 8720-ig?

#711675 rbbj11 Előzmény: #711673

nincs ilyan szabäly, pläne nem bika piacon

de long teljesült sp pozim ki is vägtam e percben +0-ban, miutän ugy esett ät a tämaszon usa, mint a zuhano kö...egyelöre ennek csak gyenge visszatesztje van...