Az esésnek nincs vége, amit nem volt egy -5 %-os nap?
Figyelni fogom kollega. Sok nyerőt, mára nekem elég.
ahogy irtam...
csak egy kicsit sikerült shorttal megfogni
Rv-eim szepen nyitnak majd usa-ban...
Sp-ben mindjärt ujabb tämaszhoz erünk: 1845-re beraktam limit vetelt, legaläbb elsöre csak megfogja...dax addigra kb. 8550 lesz...
ezuttal lendületböl atviheti az utolso tämaszt, amin mostanäban megpihent, es mär duplaaljnak nezett ki...
Maximálisan egyet értek. Félév múlva a dax index picit lentebb lesz. Mikulás rally is lesz. Erre fogok fogadni a pénteki fed után.
Ha három hónapon belül eléri a csúcsot európa konjunktúra ciklusa, akkor a tőzsdék ezt előbb reagálják le.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/a_nap_abraja_igy_hanyatlik_europa.5.205035.html
Lehet ezt látjuk most.
a dax szempontjából a draghi is számít..most beszél... kell lenni eus válasznak a kialakult helyzetre.
Én erős slongot érzek..
egesz heten rengeteg fontos usa adat jön + fed pénteken dumál
nincsenek szintek..hírek vannak..most kínai licit van.. van az a pont ahol majd elkezdik venni a részvényeket..usa ügyesen belehajszolta a németeket az orosz konfliktusba.. Ostobák a németek..eu vezető országa lehettek volna..volt igény arra, hogy az euró elszámoló valuta legyen..már olajelszámolásban is kezdték használni.. de még mindig a kis pajeszos kormányozza a dax indexet..ortodox módszereket használnak miközben usa a legunortodoxabb (mató után,)
csesztették az eut az offshorokkal usa meg korlátlanul befogadja ezeket a pénzeket..
Olyan a piac, mintha várnának valamire.
Lesz a héten valami nyilatkozat vagy fontosabb döntés?
meg mindig 1920ig kene sp-nek mennie, hogy eldölhessen eu indexek sorsa
Remek lenne, ha bank lennék, és minden emelkedésben tudnék venni.
Igy sajna nem vok elég likvid.
http://www.investing.com/indices/us-spx-500-futures-advanced-chart
az ilyen Nessi forma általában emelkedést sejtet..azért remélem záróra beadják..
Ha jól látom egy füles csésze bontakozott ki a 10 percesekből és olyan 8840-re mutat.