Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#71185 kelvin Előzmény: #71183

Csak azt ne akarja TP nekem elmagyarázni, hogy kis pénzzel nem szállt be és ki 9 és 22 között valamelyik túl közeli rokona az ő és egész rokonság pénzzével

Elképzelhetetlen. Papíron semmi köze hozzá, a nyerőt meg más nevére íratva elkölti a bahamákon

#71178 akpo7 Előzmény: #71167

Ujrahizlaltak a vevok a 13at, vigyazz a pufidra! Lehet, Gazdi azert szajkaratezik itt, h. elterelje a figyelmed es megvegye toled. :)

#71177 kelvin Előzmény: #71173

Ha felzárnák 0-ra lenne megint kapkodás!

De összeszarnám magam az is biztos.

#71167 Kissherceg Előzmény: #71146

Egyébként Gazdi ez nem pf, olvasnád látnád, hogy itt spekik vannak, nem hülye gyerek gyűjtő/képző...

Ott lehet tolni a szöveget, hogy 2Ft lesz meg 80, itt tárgyilagosnak kellene lenni...

#71164 Robag Előzmény: #71122

Oregem, kisse eltevesztetted a cimzettet:)

Henci volt aki idoben eszrevette a bulit, jokor szallt be es ki is.

#71160 TrogerBroker Előzmény: #71155

Így van ! Tele a Bét hulladékpapírokkal, de azokkal lehet a legjobban keresni..:))

Ha eljön ujra a bull valamennyire lenyugszik a piac és nem lesz akkora mozgás bluekban, akkor kereskedési tőke 20-30 %-val csakis hulladékpapírokkal fogok foglalkozni. Tervem meg az hogy ha nyerők összejönnek, abból elkezdem majd venni a kicsiket.

#71155 Kissherceg Előzmény: #71146

Remek és ezt olvassa TP vagy Egon? Nem...

Tőzsdén nem szerelmet keresel, hanem pénzt, akkor meg nem mindegy mivan a papírral, kreáltak egy sztorit és veszik... Menni kell az árral. Ma és hétfőn visszaveszem a pakkomat ztán várok, nem jön be amit gondolok akkor kivágom...

#71153 akpo7 Előzmény: #71152

Reszemrol nincs pufi. Raadasul meg a csomag is kicsi, nem ijesztenek meg vele senkit.

#71152 Pami2 Előzmény: #71148

egy 5.5-es kezdőcsomaggal elég lesz? :)inkább vegyétek ki a puffit,mert nem akarok hétfőn vesztességet nézegetni

#71146 Gazdagodó Előzmény: #71140

én ezt értem pami, de mit lehet azon barátkozni hogy tóték jól kitömték a népet?

ezt babicsegon is látta, de azért egy csomóan 40 meg 200-as árról áradoztak..

és ezek nem kezdők, évek óta nyomják.

#71143 akpo7 Előzmény: #71133

Akkor cimezd nekik a levelet. Ha itt karistolsz, azt ok nem biztos, h. elolvassak. Elokeressem neked a vezerek cimeit? 1 beszamoloban megtalalom talan.

#71140 Pami2 Előzmény: #71134

tényleg nem vagy hüle gyerek,pf-en néha jól elszorakoztam a baromságaidon kivülállóként,de ez nem idevaló,itt más a légkör mondhatni barátibb