Nagy volt a forgalom,tuti nem találtam volna meg ki nyomja a dudát...de azért köszi! :D
Nagy volt a forgalom,tuti nem találtam volna meg ki nyomja a dudát...de azért köszi! :D
morbid:))
gázt nyomjál, ne dudát :)
van egy találós kérdésem:
na kit engedtem át a zebrán ma 18:15 perckor ,coop és a busz"pályaudvar" között????:)
3bringást,Te vezetted a triot,gondoltam nyomok egy dudát,de nem akartam ijedséget:)
Ha így alkult, akkor evvan. Majd mesélünk, ne félj, mindíg ráverünk az előző évi bulira! :-)
sajnálom
Egy jó hír meg egy rossz hír: Nem jövök Bényére. Ki-ki húzza alá neki milyen. ;-)
Én sajnálom.
Programszendvicsbe került nálam a tófűtős projekt, viszont a 27-31-es utazásom indulását 26-ra előrébb hozták, így a meló kikuglizza részemről a kikapcsolódást vagy mit. :-)))
No de őt Bényén is, nem csak rí, h fél a cigányoktól a kocsma előtt, azért nem jön.. :-)
Csak a gyógynövényes cuccokat szeretem a rövidből, ezért is viszek idén Unikumot. Ettől még kőkemény vagyok, mint Waszi sarka! :-)
szomorú:)....viszki nemtom micsoda...de aki az igazi "kisipari"pálinkát nem szereti,az nem vmi kemény legény....
:)
Téged is lehet látni:)
A két hozzászólás kicsit össze mosva:
"En a paleszt meg a whiskyt nemszeretem....csak ha óriás fekete bránerral tágítanak"
:D:D:D:D
Kulonbozunk. En a paleszt meg a whiskyt nemszeretem.
mondtam én, hogy a Herceg autójával fogunk menni! :-)
fújjj wazzeg, ilyeneket soha nem szerettem meginni...
Aki ezeket megissza és még dicsekszik is vele...Az olyan mintha azzal dicsekednél, hogy hát nem is tudom...mintha azt mondanád, hogy langyi vagy és azt szereted, ha óriás fekete bránerral tágítanak... :-)