8950 alatt kattogtak a stopok sztem..
vettem egy kis longot :) anyám..azért innen máá valamit kéne..
En arra szamitok, hogy nem sokkal amcsi nyito utan törik amcsik a tamaszokat, es igy meg eu zaras elött bemennek eu indexek minden tamasz ala vegleg, ami nagyon komoly esest vonzana maga utan. Mi jon daxban 8900 törese utän?
Hát szó i szó jól szétb.szták a dolgokat. Amerika Németországot összeugrasztotta Oroszo-val. A dollárt mesterségesen húzzák fel és az olaj árát pedig le csak hogy ártsanak az oroszoknak.
Biztosan megérte Európának?? :\
eldobtam mindent amikor emelkedett...szép minusz..az a tapasztalatom mindig visszamegy az éjszakai aljához..tegnap is ez volt..ma valamiért korreksönt várok de nem kapkodok..mostanában a nyitó mindig alacsonyabb mint az előző záró.. persze ma is van dolgom meglátjuk..
döbbenet gyengék a piacok, megint kezdödik a szokásos reggeli pihenöt követö szórás...
igen..döbbenet..hatalmas számok pluszban és minuszban..véres és virágos a számlám..
tegnap reggel DAx +100pont plusz záróra 100p minusz..nyitóra még 100.. ráadásul irány nélkül..
Olyan mintha minden emelkedést eladásra használnának fel..
a szintek alapján már venni kellene a részvényeket..Európa nem önálló..a kis pajeszos az sp vel most is tekergeti az indexeket..
Valami van a háttérben..nem véletlenül nyomták a nagy országok a saját pénzt..
Folytatódott is, ami eddig. A duma miatti felpattok általában 1-2 naposak, most 1 napig bírta.
Indexekben nagy a vola, részvények meg tragédia.
Az idei év legerősebb napja után valami folytatást vártam volna, nem a nagyja visszaadását.
eu-n belül cac a leggyengébb, de én longra egész eu-t kerülöm
ftse még erősnek látszik, de technikailag nagyon csúnyának tűnik
egyre inkább kötik magukat eu-hoz
szerintem egész eu szarban van/lesz
usa bika és még marad is alapvetően
eu inkább hattyúdalt ad elő
majd el fog jönni a hattyú halála is...
az euro most nem egyszerűen kamat és jegybanki várakozásokat tükröz,
a tőke hagyja el az eu-t
szigorúan szvsz
teljesen meghibbantak a piacok, olyan ugralasokat mutat az egyenlegem, amit evek ota nem lättam
hat jo, akkor igy fogok tenni.... ha short, cac, ha long, akkor usa ill. ftse is eleg erös
http://www.investing.com/indices/us-spx-500-futures
kis pajeszost viszi a vére..
Németek kinőhetnének már az usa csicskása szerepkőrből..
ebből látszik amit az ember keres az a Jóisten meg apiac ajándéka..
persze a guruk azok guruk..nekik van varázsgomba meg varázsszám meg ilyesmi..
ügyes....jól lement.. eladtam elég jó helyen és beraktam egy vételi stopot..visszavette utána meg le..