Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nem ertem

#711200 tozsdenyul Előzmény: #711198

Ugye, hogy lehet emelkedő usa mellett csökkenő eu? :)

Venni usát kell, adni pedig a cac-ot. Ez így is lesz a bika legvégéig is akár.

Franciáknál borul először majd a költségvetési bili...

Árazzák is.

#711199 TrendMan Előzmény: #711198

1-2 hónapos távon a nemesfémek mehetnek.

Kiesték magukat (?) és a dollár további erősödése bizonytalanná vált.

#711198 rbbj11 Előzmény: #711196

cac uj melyponton, no comment....

vola es egyebek alapjan mär-mär azt gondolnäm, vege a bika piacnak

Csak epp toväbbra sincs semmilyen alternativaja a reszvenyeknek, globalisan

#711192 TrendMan Előzmény: #711189

Régóta van jelzés értéke annak, ha jó hirekre sem megy.

Elég nagy most az elaszticitás.

nem ertem

#711189 rbbj11

en nem értem a mai napot sem....nem érttem, egész EU miert teljesit ennyire extrémen alul? amcsi futi indexek 5%-kal (!!!) vannnak mgasabban, mint tegnapi mélypontjukon, EU-s indexek, még angol is, ami nagyon usa-kötött, a melyponttól talán 1%-ra

Re: nincs cím

#711184 rbbj11 Előzmény: #711180

jol teszed...nekem meg inkabb tovabb kene olvasni az emailedet, ahelyett hogy erre a b.gra menjen az idöm....megint kistopoltak

#711181 Ibiza Előzmény: #711179

Én is keresgetem de nem találom..azt olvastam németek a gyenge eu miatt nem tudnak fejlődni ezért nem megszorítás kell hanem inf. beruházás..

#711180 Ricsi Előzmény: #711179

Miután rettenetes sokat esett, 9 000-től tettem profitvédőt a shortjaimra. 9 110-re tettem, és még tegnap nap közben bírta a kiképzést, de este elvették, így az összes shortom zárult.

Jelenleg pozi nélkül, és egy komolyabb emelkedés nélkül ez így is marad egy ideig :)

vmi rosszat mondtak 10ko…

#711179 rbbj11

vmi rosszat mondtak 10kor, vagy mi a fene van mar ma??

messze nem hozzak indexek tegnapi usat, cac különösen nem

#711178 rbbj11 Előzmény: #711176

ez is igaz, gyakran meg is történik velem

közben cac bövitesemen profitvedö aktivält, meg mindig megvan a reggeli 4201-es pakk minuszban: ez is pont felpattanasban nyilt long, es egyelöre nem jol sült el

#711175 rbbj11 Előzmény: #711173

ha nem ülsz gép elött, akkor dolgozhat elöre beadott limit is, pl. x pont magasra felpattanáskor nyilik long

közben cac longom lett, mivel mär bukoban volt, gondoltam beirom, igy mar a babona is mindegy, amikor bukoban van :)

Reggel nyilt, es duplazva lett pär perce

#711173 Ibiza Előzmény: #711170

ja persze majd napi 24 órát ülök a gép elött..

lehet meg lehetne keresni egy kis zsetont egy visszamozgással..sztem ma nem ugrálok..talán jó irányba vagyok..de meglátom.. kellemes a pakkom..kicsit többet vettem vissza tegnap mint eladtam..

stopot nem akarok rakni mert vagy sokat vesztene az értékéből..vagy simán elveszik..

ma sok adat lesz 10kor ecb jelentés..

hät, ez szep es jo, neke…

#711148 rbbj11

hät, ez szep es jo, nekem is jo, hisz a portfoliom nagy resze nem dt, de azert egy csepp üröm, h. itt van EU indexeknel a csokkeno trendvonal....kiv vagyok, lefordul-e ismet?

#711147 Fornit Előzmény: #711123

Na ezt jól tetted.

Még én is vacilláltam rajta (kb egy éve nem kötöttem ebben), de úgy voltam, hátha lesz holnap kimerülési rés, akkor majd rápróbálok reggel.

#711140 Ibiza Előzmény: #711138

nem beleszerettem..nem hittem el idáig lemegy..szép kövér shortjaim voltak 870-830nál..

9550nél írtam innen lemehet 9050ig....onnan csak tartani kellett volna..egy.két fordulót elkaptam azért..

ez van..

usa nekünk figurázott