cac targetemnél kb. 9170 lenne dax
Én inkább úgy látom, most negyedszer teszteli vissza a 9.000-et és inkább annak letörésében hiszek.
Elmult napokban nem irtam, szerencsere volt par jo köröm shorttal, amik csökkentettek a nagy buko szeriäm kärait.
Most elöször van idöm realban írni: longom nyilt cac-ban. H1 alapján, target 4235
p.s.: ricsi igyekszem mihamarabb az ujabb kerdeseimet elküldeni, addig is meg maradok a regi dt modszeremnél
minden emelkedés elött megöntik..elveszik a stopokat..
napokig az volt a forgatókönyv reggel fel záróra le..lehetett vele keresni..ma nem ezt érzem..de kiderül..
azért ennyire nem sz@rok a német részvények.. tömm mint fele pakkomra raktam be szűk stopot most eladta..
kis pajeszos tekergeti a sp futit..
9050 azért egy erős szint DAx-ban..
Igen, egy kis korrekció belefér most, de csak egy kicsi :)
Tegnap záróban majdnem nyitottam egy mikro long pozit 9010-nél. Utána meggondoltam magam, trend ellen long jel nélkül nem hadakozok a piaccal, ha esni akar, hát essen.
A jobb váll nagyon magasra szúrt fel, ezért nem léptem poziba 97xx-nél. Azt hittem invalid lett az fej-váll. Utána meg kimaradtam/lemaradtam és sikeresen vesztettem a longokkal.
Ha tényleg átviszi a 9000-es sávot, akkor ez a kép nagyon is él: http://tacos.uw.hu/dax_20140827_w.png
nem szép a longom..innen azért már kellene felfelé pattannia..
Dög unalom ez a mai nap. Tegnap ugyan jó volt, de ez a mai...
tavaly úgy nézem aug 25től nov25ig folyamatosan fefelé ment..
orosz helyzet, angolok alkudoznak euval.. Hong Kong.. gazdasági adatok..ezek mind negatívok..ECB bénázik...de a legkisebb pozitív jelre mennie kell az eu legerősebb gazdaságának és a papírjainak..
Régi tapasztalat, hogy október 10-20 között bármi megtörténhet, az erőteljes felpattanást leszámitva.
tegnap is DAX felpattant 350ig..mondjuk a péntekit korrigálta..amúgy is az S&P mozgatja a világot..az 1950 sztem nagy támasz..
most 2/3 dax longom van...ha tartom a shortot 830ról az most jól nézne ki.. 9k-nál azért kellene pattanni..ott megveszem a maradékot..sok ez az esés..várok valami jó hírt..amikor ment fel DAX írtam nem értem mire miközben a gazdasági adatok sz@rok..most is mehet egy értelmetlent felfelé..350-450ig..500felett longos..550,600,650. fontos szintek