Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: take it easy, please!

#710869 Ibiza Előzmény: #710864

magyarázkodhatsz tőlem napestig..nekem nem volt kétségem.. aha majd megmondod nekem hogy kellett volna..járj elöl jó példával..

de ne offold szét Euroman topikját..tee teee "vállalkozó" :D

#710868 Euroman Előzmény: #710858

hát ha pióca csinálja, bizotsan....de a verbális inkább azt okoz....nekem marad a régi jó káromkodás a gőzkieresztésre, akkor verbálisan megemlékezhetek azokról, akikről szeretnék....

#710864 rbbj11 Előzmény: #710858

Ha már itt tartunk, mindenféle vita nélkül egyszerü kérdés: miért próbálod meg mindig mások hitelességét kikezdeni a fórumon? Mielött ex cathedra (tehát arrogáns) kijelentéseket teszel, miért nem szoktál kérdezni? Pl. ez esetben így lett volna egy udvarias kérdés: "ùgy emlékszem, azt mondtad vállalkozó vagy, hogyhogy mégis alkalmazotti jogviszonyod is van?" Ha netán nálam is nagyvonalúbb és udvariasabb lennél, azt is mellé tehetted volna, hogy ne haragudj, hogy de lenne egy személyes kérdésem.

Re: nincs cím

#710862 rbbj11 Előzmény: #710843

Hát, itt a tulaj nem így járt el, nyilván mert nélkülözhetetlen vagyok neki, vagy több veszteséget jelentett volna a cégcsoportnak, mint az ultimátum elfogadása ;)

A te alkalmazottaid nyilván könnyen és/vagy ugyanolyan bérért pótolhatóak, tehát gondolom nincs is vezetö az alkalmazottaid közt.

#710860 rbbj11 Előzmény: #710843

Hihetetlen vagy....fel nem tudom fogni, hogy ezek csak állandó kötözködések vagy valóban nem érted??

Fuss neki még 1x a hsz-knek: van alkalmazotti jogviszony, ahol nem én vagyok a tulaj, és van, ahol igen. Ahol nem, ott van a 4. év, de nem tudom, miért nem jött ez le neked egyértelmüen?

#710856 Euroman Előzmény: #710853

jó akkor nevezzük vérszívásnak, savazásnak vagy kötözködésnek, vagy aminek akarjuk....

take it easy, please!

#710850 Euroman

Uraim tisztelettel kérem Önöket, ne "gyilkolják" egymást!

#710843 Ibiza Előzmény: #710841

"...idén először van egy, ahol a 4.-t járom, de most is csak azért, mert jan-tól azt mondtam, vagy másfélszerezik a juttatásaim, vagy nem jövök többet. "

Ez nem egy tulajdonosi hozzászólás..egy vállalkozásban...a tulajdonos maga határozza meg a juttatásait..több tulaj esetén sem ad ultimátumod.. alkalmazott esetén egyilyen beszólásra azt mondanám..szóbeli felmondását elfogadom..nagy űrt hagy maga után de holnaptól nem kell bejönni..eddigi munkáját köszönjük

#710841 rbbj11 Előzmény: #710831

Nem értem, miért vagy ennyire szüklátókörü? Szerinted akinek van alkalmazotti bérforrása is (pl. ügyvezetöként), annak nem lehet mellette mondjuk 3 vállalkozása? Miért ne lehetne a vállakozásokbóla bevétel magasabb, mint az alkalmazotti, ha mondjuk mindent visszaforgat? Ilyenekre nem is gondolsz?

#710839 Euroman Előzmény: #710838

a környzetemben élő kortársaimhoz képest nem érzem magam korszerűtlennek...nyilván 20-30 évesekkel nem veszem fel a versenyt, bár igyekszem mindig olvasott, naprakész lenni az "élet dolgaiból"....amúgy a smiley-t láttam, értettem:)

#710832 Euroman Előzmény: #710831

ez a mondás jó:)...sajnos én elég alacsonyan voltam a létrán...nem is nyomultam feljebb, mert abban bíztam, hogy ott lent békén hagynak...most meg arra a szintre se bírok visszamászni....érdekes, hogy azt írta Amatoregy, hogy az álláskeresés a hétköznpok része lesz....én szívesen kihagytam volna, amíg volt se kerestem másikat....másban sem váltok gyakran, 49 évesen összesen 2 lakásban éltem, 4 autóm volt (nem egyszerre)...rám a töltőtollam jellemző: a mai napig azzal a töltőtollal írok, amit 1979 karácsonyán kaptam a szüleimtől (persze a betétet már cseréltem:) )

#710831 Ibiza Előzmény: #710811

:) mondtam nem vagy te vállalkozó.. addig tudsz továbblépni amíg el nem éred a ranglistának azt a pontját amire már alkalmatlan vagy (Murphy)

#710826 Amatoregy Előzmény: #710823

Teniszezem a saját városomban. :D

Sőt tovább megyek. Foglalkoztatási jogviszonyban is rugalmas vagyok:

- eseti munkavállalás (ugye havonta 15 nap lehet összesen, egybefüggően egymás után max öt nap. Évente max 90 nap. Előnye, hogy a munkáltatónak csak naponta 1000 FT járulékot kell fizetnie, attól függetlenül, hogy nekem mennyit fizet.) Eseti, projekt munkákra ideális.

- megbízásos jogviszon

- távmunka