Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#710698 KawaBazsy Előzmény: #710693

Fuvarba mindenképp társulhatsz. Pestről jön Herceg, Te, én, s ha még vki, az is elfér, pl Matgab. Úgyhogy jössz! :-)

#710693 rbbj11 Előzmény: #710691

most már majdnem fix: első alkalom, hogy menni fogok :)

De csak ha fuvarba társulhatok Bp-ről. Bp-ig úgy néz ki, megoldom

#710692 picirigo Előzmény: #710691

Teljesen jó amit írsz! 10 fő talán meglesz(Henci-Béla),de ha nem akkor is leszünk 8an!

#710691 Csokigyáros Előzmény: #710687

Hát... ha legkésőbb 1 körül ott lennétek, akkor a tónál összehozhatunk valami kaját.. úszás után úgyis minden meleg jólesik... és 7-8 körül visszajövünk... aztán borkóstolás, kocsma rendezés, stb... de ****ul kellene a létszám kölkök... legyen 10 fő??? a borkóstolást le kell foglalnom, vagy nem lesz... :)

#710563 picirigo Előzmény: #710528

"Kerimama " fuvarja marha jól hangzik.....remélem jössz, mert a borod nélkül nem Bénye Bénye!!!!

#710551 Bendeguz Előzmény: #710546

dehogy is, reggel 8-9 körül szoktunk indulni bp-ről és dél-1 között vagyunk ott vásárlástól függően. legalábbis én az elmúlt két évben így mentem.

#710546 KawaBazsy Előzmény: #710541

Úgy szoktunk, h még Pesten megebédelünk, s go, akkor olyan 3 körül vagyunk ott. De majd kiderül..

#710541 picirigo Előzmény: #710536

Te inkább nyaralj :D!!!(egyébként persze, h azért hívtam :D)

Ha 1-2 körül kiérünk Bélához, a 7 óra sirály! Suttyantott tojásleves meg a rizses csirkeláb körmösen hamar elkészül :))))!

#710535 KawaBazsy Előzmény: #710469

Előtte meg kéne főzni a kaját, s be is kell lapátolni. Ha ezt meg tudjuk csinálni fél 7-ig, akkor jó a 7. Ha nem, akkor nekem 8.. :-)

A kaján is gondolkodhatunk..

#710528 kerikoma Előzmény: #710492

köszi a telefonhívást:-) Másképpen nem mentem volna bényére, teljesen kimaradt. Sok a meló. A lisztharmat kicseszett velem rendesen a szőlőbe. Egyharmada lett a borocska, mint szokott lenni. Persze vettem szőlőt, nem kell félni lesz azért nedü. Rendesen forr az összes, de pont kész lesznek mire menni kell a talira:-) Viszek amit szoktam, de kíváncsi vagyok én is a bényei borokra. 99 % hogy megyek, szeretnék veletek ismét találkozni. Megpróbálok kicsit többször ránézni a stockira, hogy képbe legyek. Bendegúz felfele fuvarját elfogadjuk, Kerimama úgy nyilatkozott, hogy értünk jön pestre ha valami mást nem találunk ki. Persze pogit is csinál, hogy legyen mi felszívja a sok jó nedüt:-)

Bocsi, hogy nem jött össze a tanyabuli, majd személyesen elmondom, hogy miért nem mertem betervezni. Csak munkahelyi dolog, semmi más gond nincs.

Jók legyetek:-)) Csákó

#710469 Csokigyáros Előzmény: #709641

Uraim! Kellene a végleges létszám, hogy a borkóstolást le tudjam foglalni, szervezni.

Hány órára szervezzem? szombat este 7.?

#709641 KawaBazsy Előzmény: #709618

Nézd már meg, h mikor írtam, vakvarnyú! :-) Nappal itt simán van 32, de remélem nem lesz több. Tenger min 26, langyos. Visszasírjuk majd a tóban.. :-)