Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#710717 rbbj11 Előzmény: #710714

Az én felületemen 294x tökeáttétel van. Ha ez nem magyaráz meg mindent, akkor kérdezz még.

Itt nincs olyan, hogy nyitok shortot ha a büvös szám alá kerül, és majd nyitok még többet, ha kicsit feljebb megy... 0,3%-os dax elmozdulás a teljes poziméretnek megfelelö elmozdulás. Mondjuk nyitok nyamvadt 100 euro letéttel, akkor ha elszámítom magam, és dax 0,9%-ot rossz irányba megy, pláne ha rányitnék, meg rész-zárnék stb, akkor egyetlen pozi -300 lebegöben van, ha 2 pozi, akkor mär mondjuk -450 euro stb...

#710714 Ricsi Előzmény: #710713

Szerintem totál rosszul dt-zel.

Nekem ugye most van shortom. Amikor adok még, akkor az olyan, hogy bármeddig megtartom ha kell. Persze ez méretezés kérdése, az eddigi shortok ebben a körben bőven kerestek annyit, hogy nem fáj, ha valamennyi nyitva marad.

Ha meg zárok valamennyi shortot, mint tegnap 230-on, akkor a meglevő shortok egy részét zárom. Ha visszamegy felfelé, akkor újranyitom, és kerestem x pontot. Ha pedig lefelé megy, nem bánkódom, mert kb 700-ról nyitott shortomból zártam 230-on, nem dől össze a világ, ha nem jön össze.

Magyarán, ha én dt-t csinálok, akkor az mindenképpen a meglevő pozik terhére történik, és akármi is legyen, jól járok vele. Persze ilyen magasságokban nem nagy dolog shortot tartani, longot már nem tartanék, és 7 000 alatt shortot sem.

Ezért tudok türelmes lenni, és ha nem jó irányba okoskodtam, akkor sem fáj.

#710713 rbbj11 Előzmény: #710710

Igaz, a visszakeresési céllal elmult evekben mar nagyon sokszor porul jartam, igy igyekszem figyelni ra, es ugy kezelni, mintha semmi nem tortent volna. Nem dt a fo profilom, csak par honapja mellekeskent megprobaltam visszaterni dt-re, hat majd meglatjuk, abbahagyom e ismet. Ha ma huznek vonalat, akkor semmi ertelme a dt kereskedesemnek.

Nekem a fundas pozik, kizarolag rv-longok, hoznak penzt, index kereskedes inkabb csak hobbi. De ha veszteseget termel, lemondok ismet errol a hobbirol.

#710712 Ibiza Előzmény: #710710

tőzsdével keresett pénznél..nálam úgy van 20% nettó éves az elvárt..20-50% az ügyes..az 50%-felett az istenek ajándéka..100%és felette szeret a Jóisten.

#710711 rbbj11 Előzmény: #710707

vacak olasz es spanyol adatok, pedig arra emelkedni szoktak :D mai 11 oras eu-s adat ugyis a legfontosabb, utana du-ig nem lesz semmi

#710710 Ibiza Előzmény: #710707

nyomasd..de ne pénzt akarj visszakeresni..év végén kell csak az egyenleget nézegetni...

Én ma nem kereskedek..van sok dolog..a dax meg hétfőn nyit..figyelek mást is..de ez jobban megy..

Dax 9250 is fontos de a 9050nél már beleülök egy nagy longba..de nem gondolom lemegy.. innen visszamehetünk az 500-550-650 es határhoz..

#710705 Ibiza Előzmény: #710696

hétfőn tán jó lesz a dax nyitás..

Ha lenne varázsszámod akkor mindig nyernél..:)..vagy sárkány ellen sárkányfű.

#710701 rbbj11 Előzmény: #710700

teljesült profitvédö, visszanyitásra beadva

Ideje volt, de ez csak apro eddigiekhez kepest. Most mar ugyis a tegnap nyilt hosszabb tävra teljesült rv-long tömegeken mulik az egyenleg

#710668 rbbj11 Előzmény: #710666

Az óriási kérdés, hogy ez mindössze egy kérész életű megpattanás a bika trendvonaláról usa-ban vagy az új ath-t veszik innen célba?

#710666 Ricsi Előzmény: #710663

Én most 230-on zártam valamennyi shortot, feljebb újranyitnám, ha még megy

holnap franciák sincsene…

#710665 rbbj11

holnap franciák sincsenek nyitva? hihetetlen, usa-t kell longolni, ha vki longolni akar, és angolokat vagy franciákat shortolni...mert meg se mozdult cac futi szinte, miközben plusszba tépik usa-t....

#710663 rbbj11 Előzmény: #710658

Van némi profitrealizálás ath-k után, de a "mértékadó embereknek" semmi okuk még tartósan kiszállni, hisz az alapvetések nem változtak: nincs a rv-befektetésnek alternatívája. Még kevésbé, mint valaha. Korábban legalább a nyersanyagba érdemes volt átnyergelni, most az is hulló kés, ahogy nemesfémek is. A nyakig eladósodott államok papírjai sem épp kockázatmentesek, sőt, most már egyre inkább hozamuk sincs, még a legkockázatosabb országoknak se (pl. spanyol). Az október mint szentiment pedig évek óta nem érvényes: ezen a bikapiacon többször volt okt-ben emelkedés, mint esés, az emlékeim szerint.

#710659 Ricsi Előzmény: #710658

Nekem nagyon szép a megmaradt shortom, tőlem mehet, amerre akar. Persze még 1 hónap lefelének jobban örülnék :)

#710658 Fornit Előzmény: #710655

SPY-ben is meglessz a 2. hetes piros gyertya. 3 egymás után 2012-ben volt utoljára. Csak nem lesz most sem mivel semmi különösebb hír nincs a 2 hete tartó esés mellé.

Azért mert olyanokat írkálnak 3 hónapja, h az alibaba ipo jelenti majd a bikapiac végét.. pont 09.19 óta tart az esés.

#710657 TrendMan Előzmény: #710655

Október elején nem alapoznék erre.

Ilyenkor nem csak fundát és TA-t kell figyelni, hanem szentimentet is.