Én azt lätom, fel oránként uj rv-longom nyilik hosszu távu trendek mentén beadott limitek ezek.
Ez bizony azt jelentheti, hogy hamarosan itt a korrekcio vége akár az egész idei évre.
Én azt lätom, fel oránként uj rv-longom nyilik hosszu távu trendek mentén beadott limitek ezek.
Ez bizony azt jelentheti, hogy hamarosan itt a korrekcio vége akár az egész idei évre.
Utoljára akkor volt nagy forgalom, amikor legutóbb 9000-ről pattant.
Igen, én is úgy látom, hogy nincs forgalom az esésben.
Próbálom értelmezni, az egyik lehetőség az, hogy lesz még egy felpattanás október elején.
modositottam, levittem kb. 9260-as dax-nak megfelelöre
én csak H1-H4-et néztem, nem is kereskedek más távon napon belül
akárhogy is, gondolkoztam, megint cac-ban volt sikerem, már korábbi evekben is rengeteg kudarcom volt dax-szal, sztem hagyom a fenebe, es toväbbra is csak indinek használom, ahogy itt is kb 3 hete is meg alaig irtam topikba sajät konkret dax pozit, mert csak reszben dax alapjän nyitottam mäsban. Visszatérek ftse-hez, cac-hoz, nekem nem jo a dax.
Cac kezd tuladottä välni, így ott long limitet adtam be, kb. 9275-ös dax longnak felel meg
nem úgy látom..
nézd 5p-15pesben és húzd rá az egered.. kiírja időt és a mennyiséget..
van
http://www.investing.com/indices/germany-30-chart
5percesben nézd alatta a forgalom..
nem reklamáltál csibész nem a tiéd a chart :DD
na jól van alakulsz..:)
visszavettem és még bővítettem..
ECB röföghet valamit.. holnap meg nincs dax kereskedés..hétfőn 100-150es réssel nyithat..terveim szerint felfelé..
elvileg itt m inden támaszra ért, ezért is zárult itt targeten a short pozim, kérdés, megint le-fel ugrás jön-e, mint eddigi napokban a szivatäs
Van forgalom az esésben, látja valaki?
Fantasztikus instrumentumom nem mutatja.
de brutäl....nekem megnyilt lefele mente egy limit short cac-ban,ami már tergetet is ért!!!!! elsö siker a haläl szériám utän
visszavettem a long egy részét..nem mertem pluszba még shortot is nyitni..