Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: Mai nap

#710609 rbbj11 Előzmény: #710596

Ez H1 rajz. H4-en 9450-en csökkenö trendvonal, és 9460-9470 volt letörés elött egy erösebb támasz, sztem idáig jöhet vissza, és onnan várom lefelé. Én ott készülök a 9412-es kistopolt shortom visszanyitására. Ha bejönne, akkor kb. 30 ponttá csökkenne a tegnapi dax bukóm, hisz ehhez utána már csak tartanom kéne 9412-ig a shortot.

ráadtam DAXra..remélem v…

#710605 Ibiza

ráadtam DAXra..remélem visszamegy adatok elött..

Re: Mai nap

#710596 Stef Előzmény: #710569

A kis felpattanás setup borult, mivel megvolt a fibó ext. érintése.

Innentől kedve viszont az RSI támogatása miatt (divergencia) csatornázás felfele (zászló), majd hirtelen fel vagy le :)

Lefele körnek adnék nagyobb rációt most...

http://tacos.uw.hu/dax_20141002.png

reggel nem adtam el..Dt …

#710590 Ibiza

reggel nem adtam el..Dt shortot akartam.. f3 elött ha lemegy lehet veszek longot..

ECB-nek most kell valamit produkálnia.

Re: nincs cím

#710571 rbbj11 Előzmény: #710545

vhogy majd csak tul leszek rajta....

egyelöre a hosszu rv longjaim sem festenek jól, de hát korrekcióban legaläbb ez a része természetes

Mai nap

#710569 Stef

9400-as vissza tesztet (ami kis korrekció megint elmaradhat) majd egy lefele kört várnék a mai nap (utolsó kereskedés), aminek az alja a tegnapi záró, illetve 9315. Ha átvinné a 931x-es sávot óráson akkor viszont még lejjebb, valahova 9250-re várnám (kis esélyt adok a 250-nek.

Azért várnám lefele, mert a 272-es fibó ext.-et nem érte el, hiányzik pár pötty, valamint utolsó ker. nap a héten.

(fenntartással amit írtam, ez TA, as usual :) )

#710568 Stef Előzmény: #710521

Nem találom azt a chartot TrendMan-től, pedig visszalapoztam 4 oldalt... kitennétek kérlek a linket még 1x. köszi.

#710553 Ibiza Előzmény: #710542

amúgy az igaz ami nem öl meg az erősít..

volt olyan (régen és már elévült) elaludtam kicsit f10kor nyitom a tőzsdét..az előző napi szép pakkom -1 gurigában volt..nem hiszel a szemednek.. szó bennszakad hang fennakad..lehellet megszegik, lebénulsz..gyomorgörcs..hallod a véred dübörgését a füledben.. már 1,5 guriga a minusz.. pislantasz kettőt és már 2.. stb stb..de ennek a reciproka is.. na ezek nagy témák..kijön a valódi éned és a képességeid..ezekből lehet tanulni, ezek átsegítenek amikor "egyszerűbb" feladatok vannak.

#710545 Ibiza Előzmény: #710542

előfordul..majd megváltozik..ilyenkor dúzzog és elbizonytalanodikaz ember nem érti mi történt..nem mindig van benne logika.. én nem rakok be stopot..csak ritkán..pont ezért..mert vagy simán átlépnek rajta pánikban vagy nyitási résben.. vagy ha nagyra veszed akkor kicsontoz..

szokott segiteni..mikor lépnék akkor várok két ütemet..vagy egyszerűen megvárom a holnapot..volt amikor eladtam volna..hatalmas minusszal..másnap már szolid plusszal ki tudtam szállni..meredek grafikon gyorsan fordul..esés az kinai licit..lesz egy pont ahol elkezdik venni..

ma jókor adtam el..de korán vettem vissza..meglátjuk..

az 500 az550 és a 650 nagyon fontos szint.. innen lemehet 9k-ig.. 400 alatt nem longos..meglátjuk..egy elöre kettő vissza most a játék..remélem lesz u.ez fordtva.. kettő elöre egy hátra.. ezzel jobban tudok keresni mint a hatalmas emelkedéssel..azokban általában sok bennemarad.

holnap ECB röfög valamit..pénteken zárva a dax..sokan kiszálltak és kivárnak..ezért mentünk le..plusz még rászuerponálódnak a rossz adatok..

#710542 rbbj11 Előzmény: #710517

már nem jó...kistopolt nagy minuszban, ma reggel, szinte napi csúcson...

ilyen bukó szériám rég volt, több havi eredményt darált le

Ha az előző masé folytat…

#710520 TrendMan

Ha az előző masé folytatódik, akkor a mai helybenjárás után holnap nagy mozgások várhatóak.

Mind Eur/USD-ben, mind részvénypiacon is és talán az árupiacok is kifeneklenek.

#710516 Ibiza Előzmény: #710513

megszivatott...pedig ezerszer volt 4 elött 5perccelmgy le.. 4után sztem feljebb megy.. jobb adat lesz a vártnál..

Vettem kis longot, hátha…

#710515 Peta60

Vettem kis longot, hátha pattan, szűk stop.