Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#710543 Ibiza Előzmény: #710539

visz a véred ugye?

ki tudja ki lát jól és ki rosszul..

Sokan alakoskodtok itt..én mondom a magamét..oszt annyi.. az zavar sokakat -teged is- egy komlex rendszert szoktam vázolni..saját kútfőből..igaz vagy sem ki tudja de logikus..nekem nincs rá szükségem másnak látszódjam..

nyomd a napi nyafid.. ne hagyd kizökkenteni magad ,)

#710539 walex Előzmény: #710538

Látod, erről beszéltem. Azt hiszed, ismersz, pedig nagyon nem.

Az utóbbi 2-3 napban remekül megmutattad az igazi tulajdonságaid. Azt hiszed magadról, hogy milyen okos vagy és milyen jól látsz mindent. Aki nem ért a véleményeddel egyet, azokat kioktatod, mert csak a nagy Ibiza véleménye a helyes, mindenki más hülye/komcsilibsi/orbánfóbiás/stb. és te beszélsz itt állandóan a nagyszerű többsíkú gondolkodásmódodról.

Mit ne mondjak, vicces ennek tükrében. :D

Beállítottad a görbe tükröt magad elé és észre sem vetted. :)) Sebaj, holnap új nap virrad, hátha az jobban sikerül. Jó éjszakát! Pihend ki magad! :)

#710538 Ibiza Előzmény: #710537

elég a nyávogásodból..old meg a gondjaidat..nőlj fel.. oviztam veled eleget.

#710537 walex Előzmény: #710525

Megint csúsztatsz. Nézd meg miről volt szó eredetileg. Segítek az életszerű tervezési módjukat az ingyenes kp felvétellel kapcsolatos eredeti tervükhöz hasonlítottam.

Itt indul a gyengébbek (te) kedvedért.

http://185.51.65.232/forum/locatepost/710239

Fajtád neked van.

Éltesd tovább a KISZ-es, MSZMP-s, III/-es bálványaidat, ha már a szőnyeg alá söprik az ügynöklistákat, mert nálatok az a rendszerváltás, hogy letagadjátok a múltatokat, mintha az sosem létezett volna, közben meg megy a komcsizás. Amikor meg kiderül a letagadott múlt, megy a mekegés, makogás, bégetés, ész nélküli elmúltnyolcévezés.

#710534 walex Előzmény: #710529

Írtam, ha saras, valószínűleg kivágják, mint a macskát. Arrafelé nem csinálnak belőle államtitkárt, mint a Fideszben szokás III/II-es esetén.

#710533 walex Előzmény: #710532

Lehet, hogy az, majd kiderül. Várjuk meg a végét. Ha az, tűnjön el a közéletből.

#710531 Ibiza Előzmény: #710529

van itt mindenféle náció és gittegylet..finanszroznak ami csak a kormány a rend vagy békesség ellen lehet..vagy valamilyen érdeket képvisel.. génmódostott vetőmag...libamáj ellen..pénzügyi gyarmatostók...cionisták..oroszok... emlékezzünk.volt olyan párt aki iráni olajat kapott..

#710529 prospero Előzmény: #710522

A Jobbikot egy olyan ember finanszírozta aki kiszolgálta az orosz titkosszolgálatokat.Még szép hogy előkerült a téma, ha Jobbik ilyen támadási felületet hagy magán április óta. Ne aggódj, majd ha meglesz Kgbéla utódja, majd akkor kipenderítik a pártból és beültetik helyette a megfelelő embert. Mármint aki az orosz titkosszolgáknak is megfelel. A jobbik pedig várja a döntést, hogy ki lesz a csereember.

Az mszpnek és fidesznek legalább magyar titkosszolgálati emberei vannak - ha vannak, nem pedig orosz titkosszolgákat kiszolgáló diplomatájuk.

#710527 prospero Előzmény: #710500

Akkor a gazdaságnak biztos van egy olyan szegmense amit Bokros Lajos és a mainstream eddig nem vettek számításba, vagy csak szimplán nem értenek,, mert ellentmondásnak vagy őrültségnek tűnik a gyakorlatban viszont működött és Matolcsyt igazolják a gazdasági eredmények. 2011 óta azt hallgatom, hogy a következő évben nem lesz gazdasági növekedés.hogy a gazdaság össze fog omlani, ehhez képest 3% fölötti gazdasági növekedés várható egy orosz ukrán válság közepette. Pl. De meg lehet nézni a hitelminősítők indoklását. Nem igazán tudnak már mire hivatkozni

Hogy miért tartják még az országot bóvliban, és az ország eddigi teljesítménye eddig cáfolta múltbeli várakozásaikat is ami alaphán eddig bóvliban tartottak.t

#710526 prospero Előzmény: #710499

Én már nem hiszek a gyenge versenyképesség dumában. Képzett és olcsó munkaerő állt rendelkezésre, a technológia sem volt elavult.Gazdaságilag egy olyan helyzetbe lavíroztuk magunkat amikor a hitelezők diktáltak és a szovjetek meggyengültek. Gorbacsov kijátszotta az oroszokat nyugatnak. A tömegeket szimplán félrevezették ezzel a dumával, nehogy tiltakozzanak amikor elveszik a gyárakat és a gyárak piacát ezzel külföldnek adjuk. De 1994-ben például rosszabb volt az államadósság mutatónk mint 1989-ben. 1989-ben rendelkezésre állt az aranyfedezet pl. amit 1998-ig elherdáltak. Hosszabb távon minden olyan kke ország jobban járt, aki elkerülte a Bokros féle sokkterápiát.

Bokrosnak nagy a mellénye, kihasználja, hogy a hablaty ami kijön a száján értelmesnek tűnik, megcsináltatott Orbánékkal egy nyugdíkjreformot, mert Orbánék akkor még naivak voltak és hittek a baloldal tisztességességében, a fair play szabályai szerint építették az országot, amit 2002-ben a baloldal ismét elherdált, 2006-ban elhazudott. A baloldallal nen lehet a fair play szabályai szerint működni. És ez Gyurcsánynak köszönhető. A saját oldalával sem képes a fair play szabályai szerint együttműjödni, ott vágja át őket ahol tudja.

.

#710525 Ibiza Előzmény: #710523

van itt bőven birkamenetes..operánál találkoztatok..

amit irtam az tény..a bankok honlapján egy kattintás és el lehetet intézni ingyenes kp felvét nyilatkozatát....a végrehajtási rendelet a lényeg.. a te fajtád ment sorba állni.. szerettek kinlódni és 1000km-t autózni egy csekkel..igy jobban lehet nyafogni..

te már egy késztermék vagy..ez már nem fog változni...

jó nyafogást..

:) kedves naplón a zorbán már megint ezt meg azt csinálta..nyaf..ha nem lenne a zorbán -aki monnyon le- akkor sokkal szebb és vidámabb lenne az életem..okosabb és szebb is lennék..jaaa és erősebb is..a zibiza is csúnyát mondott nekem..nem is szeretem..nyaf nyaf..:DD

#710523 walex Előzmény: #710473

Milyen napi nyafit nagyarcú?

Ingyenes kp felvétel témában beégtél mint a huzat, láthattad a cikket is, hogy az elvtársaid mit terveztek eredetileg és ennek ellenére nyomtad a fellengzős, nagyképű beképzelt dumádat. Pont te beszélsz tényekről. :)))

Gondolom, hullik neked valami manna a pajtásaidtól, hogy ennyire véded őket és semmilyen tény nem zavar, elvégre ezek jó komcsik, nem úgy, mint az elmúlnyolcév komcsijai.

Semmiben nem különböznek, csak a színük más. Talán majd egyszer felébredsz, addig is nyomd a pártpropagandát, mert közeledik a jövő vasárnap. Hátha találsz itt 1-2 birkamenetest. :)

#710522 walex Előzmény: #710471

Akkor nézd meg a tényeket.

Ha Kovács Béla ügynök (még nem biztos), biztos lehetsz benne, hogy megszabadulnak tőle.

Ellenben a Fidesz a mai napig a hatalomban tartja a volt komcsikat, III/II-est neveztek ki államtitkárnak, miközben nem győznek komcsizni és magukat nagy rendszerváltóknak beállítani.

Külön érdekes, hogy a májusi EP választás óta a kutyát nem érdekelte Béla, most megint ő lett a téma. Biztos "véletlen", hogy megint választás előtt került elő. Nagyon átlátszó.

#710501 banyaiz Előzmény: #710462

A konkrét általa elvégzett munkán lehet vitatkozni, hogy mit kellett volna lehetett volna másképp ott és akkor abban a helyzetben.

De amit mindenképpen becsülök benne, hogy kiállt a nyilvánosság elé elmondta, hogy fájni fog megszorítás lesz ezért azért amazért. Tandíj kell mert ......

Értelmet próbált vinni a dologba.

Nem jött ilyen olcsó játékkal hülye gyerekeknek, hogy a megszorítás nem is megszorítás, meg a csomag nem csomag , a tandíj nem is tandíj, és a többi.

Az egy másik kérdés népszerűtlen is lett de nagyon, míg az olcsó játék 2/3-ot ért. Hát ez már egy más téma és különböző következtetéseket lehet belőle levonni. :)

#710500 banyaiz Előzmény: #710462

A nyilatkozatok alatt értsd nem a politikai szellemiségét, vagy irányát, hanem , hogy nettó ökörség és ellentmondás gazdaságilag.

#710499 banyaiz Előzmény: #710462

A lecsúszása társ rétegeknek elkerülhetetlen volt a rendszerváltás után. Versenyképességünk gyér volt, teljes foglalkoztatottság pedig mesterségesen volt elérhető korábban. Értsd amit 1 ember elvégezhetett azt 10 sem végezte el rendesen.

Rendszerváltás óta a politikusok azon egyensúlyoznak , hogy a versenyképesség érdekében elkerülhetetlen lépéseket , hogy adagolják be . Elnyújtják az agonizálást ezzel. Meg persze választást nyernek vele.

Pl nézd meg most jutottunk el oda, hogy szolgálati nyugdíjkedvezményeket megnyirbáljunk és hasonlók, ezt nálunk gazdagabb helyeken se bírják el.

Állami tulajdon vagy privatizáció megint egy érdekes kérdés. Mindkettő működhet jól is akár, nálunk mindkettő rosszul működött/működik a változatosság kedvéért. :)

Bokros alapvetően vsz jelent képvisel egy minőséget, emberileg is, szakmailag is, ráadásul tud néhány mondatot úgy mondani ne zárja ki az egyik a másikat. :) Ami még nem nagy dolog de ebben a silány politikai közéletben ahol mintha egy ki tud nagyobb butaságot összehordani verseny menne a szavazatokért, kiemeli, szerintem.

Tartok tőle amint mondtam ő is rámegy erre az útra, képességei alapján ha rá is megy még akkor is egy nívót hoznia kellene elméletileg.

Mondjuk azt nem tudom elképzelni még ha teljesen meg is bolondulna, hogy oda süllyedjen olyan nyilatkozatokat tegyen mint pl egy Tolcsy, vagy egy Varga. Csak "pénzügyi" vonalról beszéljek. Nagyot csalódnék ha mégis.

#710473 Ibiza Előzmény: #710466

nyomjad a napi nyafidat.. link és nyafi.. ez a max ami tőled jön.. naponta égeted magad mert téged csak a tények zavarnak...más nem..

duális aggygal nézed a világot..süt belőletek a gyűlölet..ez nem véletlen..egész nap itt lógtok..hacsak nem mentek csekket feladni moszkvába ,)..

#710472 prospero Előzmény: #710471

És meg kell mondjam: nem nagyon találok új nézőpontot ami gondolatébresztő lenne. AT-t, Ursit sikerült elüldözni, teljesen egysíkúvá unalmassá váltak a közélet topikjai.

Szakmaiság előnyben! :-)