Van a futin egy rés, mivel fut., ezért az nem túl jelentös, de azért mégis vmi: 9533. Nekem ott nyílna short, így addig a szintig maradnék nettó longban. A héten én továbbra is max 600-ig várom, ott záródna a longom, és nettó shortba kerülnék.
Van a futin egy rés, mivel fut., ezért az nem túl jelentös, de azért mégis vmi: 9533. Nekem ott nyílna short, így addig a szintig maradnék nettó longban. A héten én továbbra is max 600-ig várom, ott záródna a longom, és nettó shortba kerülnék.
Én most zártam egy adag shortot 440-en, és 480 fölött nyitnám újra. Ha sikerül jó, ha nem, akkor itt zártam shortokat majd 700-ról. Így is, úgy is jó :)
remélem felmegy 500 fölé..a héten 680ig várom.. ha nagyon felmegy azért Dt shorttal bepróbálkozom..
en is full longban vagyok: rv-longok, dax long, és már sp long is :O
Vettem támaszon longot, tartom a shortot.
Ha csütörtökön további EU lazitás van kilátásban, akkor addig nem számitok letörésre.
en rarakatam shortra 9445-ön profitvedöt, mondjuk kötve hiszem, h. aktivälodna, mielött a 400-at elérjük
Én nem zárom, csak 9 400 alatt, akármi is történjen, ezért nyugalommal figyelem az eseményeket.
nekem is nyilt ujra short is 9400-as targettel....jo szivatos nap ez is, egyältalän nem ugy alakul, ahogy szeretnem...
Most adtam még el dax-ot, cél 9 400 alatt kicsivel, szerintem jó lesz...
na, 9400ig nem jött le zarni a masik, regi shortom, mert annak ott a targete, de az utolso H1 gyertya akar fordulo is lehet, ezert tettem ra egy profitvedöt. Ha az aktivälna 9476-on, akkor ismet netto longba kerülnek daxban