Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Már megint személyeskedé…

#710326 walex

Már megint személyeskedés.

Újabb értékes gondolatok.

Ne hagyd abba, add ki magadból! Biztos sokan kíváncsiak rá. :)

Te nyávogsz itt egyfolytában, de ne zavarjon, elvégre a nagy Ibiza sosem téved. :D

Re: nincs cím

#710324 Ibiza Előzmény: #710320

agyadra mentél bikfic..eredj Újzélanra kocsival nézd meg ott vagyok e...:D....tudod csak ott adhatod fel a csekked..megmonták..

#710320 walex Előzmény: #710314

A tévedhetetlen Ibiza mondandóját láttuk, köszönjük szépen az újabb értékes gondolatokat. :))

Ugyanezt játszottad el a Magyarország topicban, amikor szembesítve lettél a komi elvbarátaid cselekedetével. Érdemi válasz helyett elkezdtél személyeskedni, jelzőkkel illetni. Úgy látszik, ez nálad a színvonal. Nagy sláger nálad a "mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter" c. lemez.

Ne zavarjanak a tények, éljen a párt, éljen a birkamenet! :)

#710316 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #710303

Nem hülyegyerek a Lala, Sőt! Kifejezetten kedvelem, csak az a probléma, hogy neki túl "bonyolult" üzenetei vannak. A népnek egyszerű üzenetekre van szüksége, mert azokhoz már jól hozzászoktak az elmúlt években :-) Simplicity!!! Semmi cizellálás! :-) Bokros szvsz sosem lesz miniszterelnök(főpolgármester sem) mivel már "lejáratták" a nevét..amennyiben pedig feledékeny lenne az átlag polgár és szükség lesz rá akkor majd megteszik megint. Most annyira nyeregben érzik magukat a fijjúk(ráadásul nem teljesen alaptalanul), hogy tán el sem kezdik baxogatni(közben látom, hogy már megint tévedtem mert "nagytudású" Melyik A Harmadik Legnagyobb Város Magyarországon Lajos (Kósa...ha valaki lemaradt volna ugye:-) már elkezdte a Bokrost cseszegetni.(neki aztán minden alapja és a "megfelelő" tudása is megvan hozzá:-) A kevésbé képben lévő kollégák kedvéért(itt most természetesen nem Rád gondolok) még annyi, hogy Lajos NEM énekelte az internacionálét ! Legalábbis én nem láttam(hála istenek nem is hallottam :-) pedig majd minden ilyen közös éneklésen ott voltam:-)

A fanyalgóknak.... még az is lehet, hogy a választás után megint előadja! :-)

https://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0

#710315 Ibiza Előzmény: #710303

ő volt az első értelmes pénzügym. fejben volt neki minden..tudta mi hova hat..mint mato.csak.. az államháztartást kellett volna elöször rendbe tennie, átalakitania..utána vagy párhuzamosan ezzel a lakossági megszoritást bevezetni.. meglebegtetni az oktatás és egészségügy átalakitását..

Én azt látom megvakkant egy idő óta..

#710312 Zotya32 Előzmény: #710311

most tényleg bokroslajos lesz a főpolgármester? ezentúl minden kerületben kötelező lesz a bajuszviselet?

#710303 banyaiz Előzmény: #710299

Teljesen biztos nem végzett, mert a népharag lesújtott rá, Bokros csomag még ma is kísért a politikában.

Valakit csúnya dolgokkal akarnak vádolni akkor szóba hozzák a pekidzs témát. Akkoriban főleg ez volt , nem az elmúlt 8 év, vagy libsi bolsi, hanem Bokros csomag. :) Libsi azért sem volt menő szöveg akkor mert a Fidesz is még egy liberális pártként szerepelt.

Lényeg a lényeg szívesen látnám me-nek de csak egy saját párt élén, nem ilyen mindenféle összetákolt összefogással.

#710302 walex Előzmény: #710296

Ez kb. akkora okosság volt, mint az a fanatikusok által hangoztatott okosság,hogy aki nem szereti az ügynöklistákat takargató fityiszkomcsi bagázst, az csak is gyurcsány,bajnai, komcsilibsi rajongó lehet.

Értékes gondolat volt ez is tőled. Köszönjük,hogy nem tartottad magadban. :)))

#710299 Ibiza Előzmény: #710298

nem jól emléxel nem végezte el..volt egy rész lakossági megszoritás..és egy rész az állami megszoritás..a lakosságit végignyomta a másikat nem

#710298 banyaiz Előzmény: #710292

Pártonkívüli szakértőként vállalta. Aztán le is váltották mikor elvégezte a piszkos munkát.

Most is azért támadják hogyan lehet baloldal által támogatott fő jelölt ha nem is baloldali. :) Hát ez jól jellemzi az egész szitut. Az az egy érve lehet, hogy ez a jelenlegi "jobboldal" baloldalibb mint a baloldal. :)

Kissé szedett vedett népség (elnézést Nyeretlen kollégától de hát ez a valóság:) élére akar állni, nem tudom ennek van e értelme. Rövid távon ezzel most elindulhat, de hosszú távon elveszti az esélyét később miniszterelnök legyen , egy saját párt élén, ami baj.

#710295 Ibiza Előzmény: #710270

vannak árnyalatnyi különbségek..ezért mondtam női miniszter..szakértő kormány.stb stb blaa blaa blaa. birka úgy sem érti meg 10p alatt elfelejti..

#710292 Spade Előzmény: #710282

"Nagy hibának tartom azt , hogy kikkel szövetkezik. Alapvetően egy jobboldali értékítéletű ember, "

Nem ő volt Horn pü minisztere ? Hol itt a pálfordulás ? Énekelte ő már az internacionálét sztem :)

#710282 banyaiz Előzmény: #710241

Nagy hibának tartom azt , hogy kikkel szövetkezik. Alapvetően egy jobboldali értékítéletű ember, utoljára mdf színekben indult. Értem én, hogy ellenségeim ellenségei a barátaim stb, jelenlegi politikai realitás és a többi, de jobban örülnék inkább egy saját pártot építene.

Könnyen úgy járhat mint Bajnai. Lejáratódik , aztán még a végén elénekli az Internacionálét. :) Ezt jó lenne azért elkerülni .

#710281 banyaiz Előzmény: #710241

Szerintem Bokrosnál valamiféle perverzió, vagy szenvedélybetegség lehet ez a politikai közéletben való részvétel. Más lehetőséget nem nagyon látok arra, hogy ilyen kvalitásokkal belekeveredjen ebbe.

Attól tartok lehúzzák a saját szintjükre a mocsárba, aztán az utolsó eléggé normálisnak tűnő politikai figura is belekavarodik ebben a gonosz bank , rezsiháború szintű őrületbe.

Van esélye vsz győzzön Bp-en, de elképzelem utána főváros-kormány viszonylatban milyen adok-kapok menne.

#710273 Csusza Előzmény: #710230

Igen, régóta érzem, hogy nem megfelelő körökben mozgok. Csak hogy ez nekem így olyan jó... ;-)

Igen, és Bokros lett a jelölt.

Erre inkább nem is mondok semmit, ép ésszel azt hiszem nem is lehet, csendben maradok... :-)