Már megint személyeskedés.
Újabb értékes gondolatok.
Ne hagyd abba, add ki magadból! Biztos sokan kíváncsiak rá. :)
Te nyávogsz itt egyfolytában, de ne zavarjon, elvégre a nagy Ibiza sosem téved. :D
Már megint személyeskedés.
Újabb értékes gondolatok.
Ne hagyd abba, add ki magadból! Biztos sokan kíváncsiak rá. :)
Te nyávogsz itt egyfolytában, de ne zavarjon, elvégre a nagy Ibiza sosem téved. :D
agyadra mentél bikfic..eredj Újzélanra kocsival nézd meg ott vagyok e...:D....tudod csak ott adhatod fel a csekked..megmonták..
A tévedhetetlen Ibiza mondandóját láttuk, köszönjük szépen az újabb értékes gondolatokat. :))
Ugyanezt játszottad el a Magyarország topicban, amikor szembesítve lettél a komi elvbarátaid cselekedetével. Érdemi válasz helyett elkezdtél személyeskedni, jelzőkkel illetni. Úgy látszik, ez nálad a színvonal. Nagy sláger nálad a "mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter" c. lemez.
Ne zavarjanak a tények, éljen a párt, éljen a birkamenet! :)
Nem hülyegyerek a Lala, Sőt! Kifejezetten kedvelem, csak az a probléma, hogy neki túl "bonyolult" üzenetei vannak. A népnek egyszerű üzenetekre van szüksége, mert azokhoz már jól hozzászoktak az elmúlt években :-) Simplicity!!! Semmi cizellálás! :-) Bokros szvsz sosem lesz miniszterelnök(főpolgármester sem) mivel már "lejáratták" a nevét..amennyiben pedig feledékeny lenne az átlag polgár és szükség lesz rá akkor majd megteszik megint. Most annyira nyeregben érzik magukat a fijjúk(ráadásul nem teljesen alaptalanul), hogy tán el sem kezdik baxogatni(közben látom, hogy már megint tévedtem mert "nagytudású" Melyik A Harmadik Legnagyobb Város Magyarországon Lajos (Kósa...ha valaki lemaradt volna ugye:-) már elkezdte a Bokrost cseszegetni.(neki aztán minden alapja és a "megfelelő" tudása is megvan hozzá:-) A kevésbé képben lévő kollégák kedvéért(itt most természetesen nem Rád gondolok) még annyi, hogy Lajos NEM énekelte az internacionálét ! Legalábbis én nem láttam(hála istenek nem is hallottam :-) pedig majd minden ilyen közös éneklésen ott voltam:-)
A fanyalgóknak.... még az is lehet, hogy a választás után megint előadja! :-)
ő volt az első értelmes pénzügym. fejben volt neki minden..tudta mi hova hat..mint mato.csak.. az államháztartást kellett volna elöször rendbe tennie, átalakitania..utána vagy párhuzamosan ezzel a lakossági megszoritást bevezetni.. meglebegtetni az oktatás és egészségügy átalakitását..
Én azt látom megvakkant egy idő óta..
most tényleg bokroslajos lesz a főpolgármester? ezentúl minden kerületben kötelező lesz a bajuszviselet?
Teljesen biztos nem végzett, mert a népharag lesújtott rá, Bokros csomag még ma is kísért a politikában.
Valakit csúnya dolgokkal akarnak vádolni akkor szóba hozzák a pekidzs témát. Akkoriban főleg ez volt , nem az elmúlt 8 év, vagy libsi bolsi, hanem Bokros csomag. :) Libsi azért sem volt menő szöveg akkor mert a Fidesz is még egy liberális pártként szerepelt.
Lényeg a lényeg szívesen látnám me-nek de csak egy saját párt élén, nem ilyen mindenféle összetákolt összefogással.
Ez kb. akkora okosság volt, mint az a fanatikusok által hangoztatott okosság,hogy aki nem szereti az ügynöklistákat takargató fityiszkomcsi bagázst, az csak is gyurcsány,bajnai, komcsilibsi rajongó lehet.
Értékes gondolat volt ez is tőled. Köszönjük,hogy nem tartottad magadban. :)))
nem jól emléxel nem végezte el..volt egy rész lakossági megszoritás..és egy rész az állami megszoritás..a lakosságit végignyomta a másikat nem
Pártonkívüli szakértőként vállalta. Aztán le is váltották mikor elvégezte a piszkos munkát.
Most is azért támadják hogyan lehet baloldal által támogatott fő jelölt ha nem is baloldali. :) Hát ez jól jellemzi az egész szitut. Az az egy érve lehet, hogy ez a jelenlegi "jobboldal" baloldalibb mint a baloldal. :)
Kissé szedett vedett népség (elnézést Nyeretlen kollégától de hát ez a valóság:) élére akar állni, nem tudom ennek van e értelme. Rövid távon ezzel most elindulhat, de hosszú távon elveszti az esélyét később miniszterelnök legyen , egy saját párt élén, ami baj.
olyanok vagytok mint móricka..mindenről orbán jut eszetekbe
vannak árnyalatnyi különbségek..ezért mondtam női miniszter..szakértő kormány.stb stb blaa blaa blaa. birka úgy sem érti meg 10p alatt elfelejti..
"Nagy hibának tartom azt , hogy kikkel szövetkezik. Alapvetően egy jobboldali értékítéletű ember, "
Nem ő volt Horn pü minisztere ? Hol itt a pálfordulás ? Énekelte ő már az internacionálét sztem :)
Nagy hibának tartom azt , hogy kikkel szövetkezik. Alapvetően egy jobboldali értékítéletű ember, utoljára mdf színekben indult. Értem én, hogy ellenségeim ellenségei a barátaim stb, jelenlegi politikai realitás és a többi, de jobban örülnék inkább egy saját pártot építene.
Könnyen úgy járhat mint Bajnai. Lejáratódik , aztán még a végén elénekli az Internacionálét. :) Ezt jó lenne azért elkerülni .
Szerintem Bokrosnál valamiféle perverzió, vagy szenvedélybetegség lehet ez a politikai közéletben való részvétel. Más lehetőséget nem nagyon látok arra, hogy ilyen kvalitásokkal belekeveredjen ebbe.
Attól tartok lehúzzák a saját szintjükre a mocsárba, aztán az utolsó eléggé normálisnak tűnő politikai figura is belekavarodik ebben a gonosz bank , rezsiháború szintű őrületbe.
Van esélye vsz győzzön Bp-en, de elképzelem utána főváros-kormány viszonylatban milyen adok-kapok menne.