Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#7132 Moiser Előzmény: #7030

Le se tojtuk az Usa emelkedést, államcsődöt áraznak, kamatemeléstől paráznak, elszakadtunk a világtólés úgy tűnik az oszi se éredkli per pill. őket... :(

Én se merek már itt egy ideje semmit se...

Őrültekháza.

#7131 mocskos_spekulans Előzmény: #7125

el a kezekkel!!! mert ez most eles es nyele van. Az osztalek az egyaltalan nem biztos euroban szamolva meg foleg csokken. 500-600as bazisbol letort!!! nem akarok josolni de konnyen lehet 3XX Szuk az ajto es menekules van.

#7125 Kissherceg Előzmény: #7122

ajjajj Javaslatom, hogy utald vissza :)) Vettem kevés makit 460ig veszem, utána mélységesen elgondolkozom :))

#7122 Zotya32 Előzmény: #7116

Telekom meddig eshet? (0-ig, tudom.... :) )

480 alatt esélyes lehet még holnap? hisz 13-a, péntek, vasárnap forradalom....

csak mert hülye voltam, és mégis betoltam 1 milliót, holnap érkezik meg a számlára.

Ebből elveimmel ellentétben, vmi kék chip-et szeretnék venni. otp, matav.

milyen stratégiát tudok javasolni? több ötlet, több elképzelés, de persze úgy is magamnak kell dönteni, de hátha van olyan "forgatókönyv" ami nem jutott eszembe :)

#7105 Dr. ursi Előzmény: #7099

szerintem ha a mai viszonyokat likv figy vesszük, akkor is 4 mrd a forgalom, ha annyival esik ma és napi min közel zár, akkor kamatemelés vagy valami más ... amit áraznak azok akik már tudják mi az a más :o) de szimplán lehet egy külf megbízás.

fene se tudja.

#7104 Ragyas Előzmény: #7103

Na van újabb 200k vevő! ha erre nem öntik rá akkor mehetünk felfelé?

#7103 hosszhuszár Előzmény: #7101

grat, nenik is meg kell élni valamiből, én ha nem csinálok semmit, akkor is küldöm neki a zsét, szegény........

#7101 Ragyas Előzmény: #7090

4% long nyerőt hogy tudtad nem zsebrerakni? Én már akkor realizálom a profitot, ha a brokimnak jó.

#7099 hosszhuszár Előzmény: #7094

Kamatemelésre ennyire letolják??

A forgalma pedig az elmúlt napokhoz képest nagyobb, ha jól emléxem, tegnap csinélt ennyit, mint ma idáig.

#7094 Dr. ursi Előzmény: #7086

kamatemelést áraz és kis forgalommal szúrták le egyébként és most se túl nagy a forgija