Le se tojtuk az Usa emelkedést, államcsődöt áraznak, kamatemeléstől paráznak, elszakadtunk a világtólés úgy tűnik az oszi se éredkli per pill. őket... :(
Én se merek már itt egy ideje semmit se...
Őrültekháza.
Le se tojtuk az Usa emelkedést, államcsődöt áraznak, kamatemeléstől paráznak, elszakadtunk a világtólés úgy tűnik az oszi se éredkli per pill. őket... :(
Én se merek már itt egy ideje semmit se...
Őrültekháza.
el a kezekkel!!! mert ez most eles es nyele van. Az osztalek az egyaltalan nem biztos euroban szamolva meg foleg csokken. 500-600as bazisbol letort!!! nem akarok josolni de konnyen lehet 3XX Szuk az ajto es menekules van.
ajjajj Javaslatom, hogy utald vissza :)) Vettem kevés makit 460ig veszem, utána mélységesen elgondolkozom :))
Telekom meddig eshet? (0-ig, tudom.... :) )
480 alatt esélyes lehet még holnap? hisz 13-a, péntek, vasárnap forradalom....
csak mert hülye voltam, és mégis betoltam 1 milliót, holnap érkezik meg a számlára.
Ebből elveimmel ellentétben, vmi kék chip-et szeretnék venni. otp, matav.
milyen stratégiát tudok javasolni? több ötlet, több elképzelés, de persze úgy is magamnak kell dönteni, de hátha van olyan "forgatókönyv" ami nem jutott eszembe :)
mtel, na
Csak nálam nem mozdul az melet könyve?
külföldi menekülés...
mindjárt öntik 480 alá, figyu...
szerintem ha a mai viszonyokat likv figy vesszük, akkor is 4 mrd a forgalom, ha annyival esik ma és napi min közel zár, akkor kamatemelés vagy valami más ... amit áraznak azok akik már tudják mi az a más :o) de szimplán lehet egy külf megbízás.
fene se tudja.
Na van újabb 200k vevő! ha erre nem öntik rá akkor mehetünk felfelé?
grat, nenik is meg kell élni valamiből, én ha nem csinálok semmit, akkor is küldöm neki a zsét, szegény........
4% long nyerőt hogy tudtad nem zsebrerakni? Én már akkor realizálom a profitot, ha a brokimnak jó.
Kamatemelésre ennyire letolják??
A forgalma pedig az elmúlt napokhoz képest nagyobb, ha jól emléxem, tegnap csinélt ennyit, mint ma idáig.
nehéz időkben nyerni is ciki :))
kamatemelést áraz és kis forgalommal szúrták le egyébként és most se túl nagy a forgija
már nem játszom nagyban ... szétbuktam az agyamat :o)))
Na, ne sírj, tele a puttony nyerővel:)))