a tegnapi csak ilyen fellángolás lehetett..ma már megint elég szépen esünk.
céláram 17.400 - 17.450
a tegnapi csak ilyen fellángolás lehetett..ma már megint elég szépen esünk.
céláram 17.400 - 17.450
miért mikor volt az elmúlt időszakban :)
szerintem meg most indul a bikuci
Nehogy SQ legyen a végén.
Sajnálom, hogy nem tudtam csak egy pici pakkot venni.
én is nagyon várom még az eséseket..
mondjuk forgalom abszolút nincs ebben a mostani mai emelkedésben. úgyhogy még reménykedhetünk az esésben.
remélem kificamodik a jobb válla :) mert utána ...........potty
sorry a longot vároktól, én most is az erős funda alapú esésre vagyok beállva,véleményem szerint napokon belül pánikszerű leütést fogunk látni buxban
otp 3800, mol 11500, richter 3600 majd onnan pattanhatunk ismét fölfelé kis időre
Szép fejváll! :D
750 alatt vettem egy picit...csak az íze kedvéért :)
izgatottan várjuk Máriópapát
én ráadtam...fog ez esni szerintem az tegnapi ellenállások mára még nagyobb ellenállásokká váltak.
na merre tovább ?
http://kepfeltoltes.hu/141002/merretov_bb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nagysikerű tegnapi felkötésnek köszönhetően a mai -1% al is úgy állunk mint tegnap...remek térfa! :D
nem akar nagyon esni még....viszont minden ellenállás alatt, vagy megrekedt az emelkedés, vagy máris lefele tart...
szerintem hétvégére fog kialakulni egy olyan helyzet hogy már esünk kicsit, és jobban át fogjuk látni.
tegnap zártam én is a Longokat, de nem érzem a shortot erről a szintről.
Megyünk mi még 18 felé szvsz.
egyenlőre partvonal.
No, OTP nem tudott nekimenni a 4200 .-nak ugyebár, a tegnapi USA miatt...
MOL is remélem megadja magát.
tartom a shortot.
OFF
már ott van a brigád a bánya bejáratánál, csináltak egy behajtót a főútról,
hengerezték, ma már ott van a finiser, már aszfaltozzák is :_))
ha van pénz, akkor gyorsan megy egy bánya megnyitása...szerencsétlen Hunmining pl. áll egyhelyben..gondolom se pénzük, se semmi...csak itt lébecolnak a tőzsdén. _:)
Eddig bejött a Long, de azért már kezdek realizálni is. Az a biztos ami a zsebben van.
OFF
már folytatódik a lehumuszolás :-) lassan tényleg beindul ez a bánya...valamelyik hivatal még rajta ül a papírokon...
még tartom a shortot...de kis visszaerősödés van most mindenhol
Ezzel a forgalommal kár erőltetni bármilyen felminősítés....amúgy meg mire is?
Mert a : "Magyarország jobban teljesít" szlogenen kívül más nem jut eszembe...szíjjártó valóban jobban teljesít meg viktor sleppje is.
érdekes, hogy ma kilógtunk a sorból. A HUF is erősödik.
Lehet, hogy csak a múlt hét korrekciója vagy valakik tudnak valamit. hmm-hmm
Valami felminősítés esetleg a választások után? Kizárt szerintetek? Megvárják a forintosítás végét? Habár a tőzsde fél évvel előre áraz. Az akkor pont benne lenne Mondjuk egy tavaszi felmin. Persze csak hangosan gondolkodom.