Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#710272 Csusza Előzmény: #710138

"minden fórumos jobban járna, ha fidesz szekerét tolná, nem a tözsdén majomkodna"

:-D

#710271 walex Előzmény: #710270

Jaj, már, miket írsz! Ezek a becsületesség példaképei, egész Európa példát vehetne róluk, bezzeg az elmúltnégyévelőttielmúltnyolcévben.

Tessék birkamenetre járni és megvilágosodsz! ;)

#710270 Turkoglu Előzmény: #710254

Az előző csőcselék is a támogatóknak lopott meg persze magának...

A mostaniak pont ugyanezt teszik, úgyhogy nem tudom elég ha tapsolok nekik vagy kell mennem a birkamenetbe is ahhoz hogy igaz magyar legyek?

#710267 Láma Előzmény: #710252

Nem jól számolsz. Vajdistáéknál a nullához add hozzá a trafikok számát. Így kapod a fidesznyik értékrend mérőszámát. És már látod is a túráztatás okát.

Hány trafikod van ember? Negyven, vagy hetven? :)

#710260 walex Előzmény: #710254

Mintha csak prosperot hallanám.

Ő mosdatta ezeket ennyire fanatikus módon.

#710254 Ibiza Előzmény: #710252

ne mosd össze..a libsibal csőcselék szabadrablását láthattuk..mocsok takony emberek..egyfajta hordalék, ez a gondolkodásmódjuk látható a mai napig is.

nincs értük..de "ezek" mások valamennyire..

Nem bírjátok felfogni a politika a hatalomról szól ma Mo.-on..ki kell fizetni a támogatókat..jó poziba kell kerülni.. a világban máshol is ez van de általában legalább valamennyire a közszolgálat álcája mögé bujtatják ..talán ebbe az irányba megyünk.

#710252 Turkoglu Előzmény: #710248

Egy kategória a kettő, azért nem értem hová túráztatod magad annyira értük... Én nem mondom azt, hogy azok jobbak voltak, én azt mondom ezek pont ugyanazt az értéket képviselik vagyis a 0-t...

#710248 Ibiza Előzmény: #710246

jelentsd fel a navnál..ha nem tudja igazolni akkor vesszen..

Átlagembernél megvizsgálják ilyen esetben a kölcsönadókat és a pénzmozgásokat is..

Humvald károly (garabits vagy mi a tkm) féle libsibalos tolvajokról mi a véleményed? mert olyankor elviszi a cica a nyelveteket..

http://mno.hu/videok/108490

#710246 Turkoglu Előzmény: #710243

Így ránézésre semmivel sem néznek ki rosszabbul a mostani "szagértőknél", akiknek persze nem a szemükben van a dollár jel hanem már a bankszámlájukon...

Szegény Szíjjártó is olyan ügyesen spórol,befektet meg a család is annyira támogatja, hogy minden évben duplázza a vagyonát a szentem...

#710241 Ibiza Előzmény: #710237

ne keverjük.. a politikus az nem szakember..mint ahogy a cégvezető sem feltétlen a legjobb informatikus..

Bokros "jó" szakember..de irritáló személyiség.. nincs városvezetési tapasztalata..

#710238 banyaiz Előzmény: #710230

A baj az, hogy annak a realitása me legyen nincs meg jelenleg. Nincs is mögötte olyan tömegpárt aki ezt a minőséget hozná amit ő. Annak nagy értelme nincs mszp stb támogatással elinduljon következő országgyűlésin.

Túl nagy váltás is lenne , tartok tőle megviselné pszichésen az országot ha miniszterelnök lenne, és megszólalna Annyira nagy ugrás lenne, hogy az túl sok egy lépésben. :)

#710237 banyaiz Előzmény: #710230

Bokros nagyon kilóg ebből a mai politikai közegből minőségileg , felfelé .

Nem is tudom milyen vitát tudna folytatni bármelyik szereplővel. Úgy hangozna mintha más nyelven beszélnének.

Csak nehogy lerántsák ebbe a posványba. Kár polgármesternek indul, miniszterelnöknek lenne jó.

#710231 Fornit Előzmény: #710230

"Falus arra a kérdésre, hogy milyen állathoz hasonlítaná magát, azt felelte: lóhoz"

:)