A kistrend már egyértelmü short, valoban egyre alacsonyabb csucsok. En 9591-es limittel varom a long zärom: ott bukoban zärnäm, es mar van shortom, amit akär 9000ig tervezek tartani. Sztem 9600-zal fejväll lesz, nem hiszek mär 650-ben
A kistrend már egyértelmü short, valoban egyre alacsonyabb csucsok. En 9591-es limittel varom a long zärom: ott bukoban zärnäm, es mar van shortom, amit akär 9000ig tervezek tartani. Sztem 9600-zal fejväll lesz, nem hiszek mär 650-ben
:) ha nem válik be akkor ott a varázsceruza vagy a varázsgomba.
Én nem szeretem a stopot..mert emelkedés elött kiveszik (sztem brokik látják) ha meg nagy mozgás van akkor pedig simán átlépi..ha túl nagy lépést adsz akkor nagyot bux..
Tartom a tegnapi longot..bővítésen gondolkodom..nem nagy de kényelmes..valamiért nem érzem rosszul magam ebben a poziban..meglátjuk..
Innen akár 9050ig lemehet (csak menjen) 9250en veszek egy pakkot 9050nél megduplázom)
Azért bízom egy 9650es korreksönben.. egyre alacsonyabb csúcsokat csinál..10k felett 870..730..ha jól rémlik..most tán a 650 jön..
lehet, venném kén a fáradtságot alaposan elolvasni, értelmezni egyszer, amit leírtál a megfelelö topikban
mert a részleteket nem értem benne, amin az egész múlik. Pontosan mikor nyílik pl. a pozi, ha egyszer is megérintette az adott számot? Elmúlt pár nap pont arról szolt, hogy a számot föl-le simán átlépte az ár, és aztán mégsem lett long vagy short, hanem nagy átverés volt...
minden nap új lehetőség..higgadj le..ne akarj visszanyerni..mert az tuti bukta.
en meg rossz iranyba, a k. eletbe mär....pedig tenyleg azt kellett volna, hogy bezärom a longot, ereztem az iränyt, de tegnap utän mär nem hittem semmilyen erzesnek
550 600 650 qrva kemény választóvonal.. ezzel húzzák le a népeket..kiveszik a stopokat..kattognak a vételi és eladási stopok..
ha nem jól érzed jól magad egy poziban akkor nem szabad megkötni.. meg szoktam nyitni a vétel ablakot..és akkor figyelek a megérzésemre.. néha sajna a logikának engedek..
anyááám beraktam extrémre longot kivették..átnyergeltem longra.. :)) ilyet..
a számlám pusztulása helyrejött :))
na a long most tényleg rosszul néz ki :-(
700-ról 550-re... 2 órán belül...
előtte meg egész nap semmi
http://www.investing.com/indices/germany-30-futures-advanced-chart
érdekes megfigyelés a Dax mindig visszamegy a nagy emelkedésének a pontja közelébe..ha éjjel magasan van akkor visszaközelít a záró ponthoz..
végre jó irányba vagyok..látszólag
usai kis pajeszos nagyon jól mozgatja a DAX-ot.. sajna a lutrihoz tartozik meg kell saccolni a gazdasági események eredményeit..de erre sem mindig jól mozognak..mint tegnap ahogy láthattuk meg a héten.