a héten már nem is fog onnan kimozdulni ;-)
most meg beszoritottam ebbe a 30 pontos sävba az ärat, kesz :D
most mär elegem van ebböl a pöcsölesböl, a long 9692-ön fog zärodni, a short 9662-ön, és akjkor mindkettön lesz mini nyerö, aztan hagyom a daxot a fenebe...
megneztem, az e percbeli kitöresböl jonak tünik a 750, es ott lehet talän vege az emelkedesnek is :O
Lehet, be kene adnom a longom targetenek...perpill fedezve varok a vegleges iränyra: van egy shortom 9674-röl meg reggelröl, es jött melle egy long 9689-en
mär nem tradernek, hanem lassan madarbelekböl josolo druidänak erzem magam :DD
hát 750-et jósol Gräfe is mára ... vagy helybenjárást... esetleg esést...
ma kellene emelkednie ha akar, mert pénteken dupla nehéz szokott lenni...
;-) szóval bármi lehet, de az biztos
nem tudom mit csinálnak a guruk, de még tartom a shortom, amire idöközben két apro short villámkört fejeltem, apro nyerökkel, hogy több jatekterem maradjon az eredeti pozi tartasahoz
Ezt én is megfigyeltem, a napi trend - ha fordul - akkor 11.00 h és 11.50 h között.
régi megfigyelésem eladni és venni is 11kor kell a DAX-ban..
jó kontraindikátor lettem..de gondolom a guruk természetesen már időben fordultak shortból longra :)
megnött vola nem annyira longra utal, de ki tudja itt mär...
ez a draghi gyerek beszél most..ha szivárványt festeget akkor még megy..
nem értem én sem a piacokat..mire volt ez az esés..most meg sc van.. az eladott longok mindegyike szépen hozna már..
Én is nyomtam most egy shortot..talán 650ig visszamegy.. a hangseng görbe tetszene mára DAXban
ezüst korrelál az arannyal az arany viszont korrelál az olajjal..ahol az elszámolás dollár alapú..
15 nagyon erős támasz, én még tartom a longot, be van adva egy limit, ahol fedező short nyílik, ma majdnem megtötént, bocs off miatt
Az ezüst/arany korreláció nekem gyanús, hogy megszűnik hosszabb távon...
eddig alapvetően ezüst az arany volatilisebb, gyakrabban manipulált piacú kistestvére volt.
Mint nemesfém, az ezüst fundamentális kereslete jelentősen lecsökkent (ipari felhasználás), én a magam részéről kerülöm majd, és egyszerűen az aranyat kereskedem majd kizárólag.
Ezüst az én számomra túlságosan kiszámíthatatlan lesz (azt gondolom, jelentősen alulteljesíti majd aranyat egyébként, spekuláción kívül nagy keresletet nem látok benne).