majd szét ment a fejem gondoltam ledőlök egy órára.. oszt átaludtam..ravasz tervem működött volna..reggel meglátjuk..
majd szét ment a fejem gondoltam ledőlök egy órára.. oszt átaludtam..ravasz tervem működött volna..reggel meglátjuk..
én is lezártam mindent: dax shortokat, longokat is, ez a két nap nagyon meredek volt nekem, végül eredőként csekély nyerő lett minden dax pozimon együtt. Azonban az elmúlt 3 napon így is veszítettem kb. 3,5%-ot az egyenlegemből: több rv long nem tért magához, több stopolt, és az ezüst long katasztrófa.
Most már shortot fogom keresni daxban, de ma már csak figyelek, lehet, kell egy kis szünet
Szeptember végéig long, aztán short.
Hétfőn, kedden meghajthatják.
eladtam mindent..650 felett visszaveszem..némi pusztulás a számlámon..
de lehet ha usai házadatok elött még beleveszek a longba ha lemegy.
ezek a legfontosabb szintek nálam 550-600-650
http://www.investing.com/indices/germany-30-chart
azt látom a grafikonon ha fentről éri el ezt a szintet akkor innen lemegy.. 9050ig nyílván megállókkal de lemehet..
ha most 650 fölé megyünk akkor benne van egy 780-845ig korreksön szerintem.
tréfás..reggel lefelezem a pakkom mert adat jön..gondoltam adat alött lemegy..le is ment..visszavettem.. mert jobb német adatra számítottam..erre rosszabb lett az adat..de még örülnek is neki..
délután usai lakásadat ami fontos a DAXnak
Ezzel is megvagyok, mert tegnap elgépeltem, nem 30-at, hanem 38-at vártam (nyitó-100 pont). Innentől már nyereséges az egész, mostantól csak nő a nyereség :)
nem kell ehhez már külön megszólalni, dax,meg európa alulteljesítő lesz (shortban meg felül)
euro, font elgyengült és majd még tovább - azaz megy a tőke az óceán túloldalára
Ma short 20 ponttal alatta, és az első adag már be is zárt.
Nyitás 9 638, első zárás -50 pont, azaz 9 588. Holnap lemehetne 30-ra legalább, és akkor már nyerő az egész, akármi is történik...
Én nem írom be mindig a kötéseimet, akit érdekel, tudja követni :)
Most telefonáltak a FED-től, és kérték hogy írjam válaszként, hogy 3 hónapig zárva lesznek, ne is figyeld :)))
Addig erőlködtem a dax longokkal ma, hogy az eredmény -1% :(
Ricsi indikátorát ma átvitte lefele, gondolom ha holnap alatta marad akkor short 20ponttal alatta.
nem értem: usa alig esik, miért verték be így EU-t? Mondott vmi csúnyát Barroso?
oh, h. erre kellett hazajönnöm :X
volt egy kör előre megadott paraméterekkel 9600-630-cal, de az első long még mindig nyitva, már -70pontban!!! Borzalom, igen rég nem tartottam ekkora mínuszban pozit
http://www.investing.com/indices/germany-30-futures
azé vettem még longot..5óráson látszik 800ig visszamehet.. vagy 770ig
azért innen tényleg illene egy kicsit visszakapaszkodnia a DAX-nak nap végére