beraktam egy bövitesi long limitet future-ben 9600-ra, 9679-es targettel
beraktam egy bövitesi long limitet future-ben 9600-ra, 9679-es targettel
ma eleg rosszak a gazd-i adatok, de azert remelem, nem ilyen jelentos minuszban zarunk
meg, de egyelöre bukóban a long, 9720 a target, illene addig korrigálnia
annyira nem pontosak az ilyen szintek...van amikor túllengenek.nálam a 650 az azt jelenti 600ig leszúrhat de nap végére 650 fölé kerül.. német adatok elött vettem gondoltam jó lesz és akkor felfelé indul..meglátom a bővítést.
Lassúbb nagyobb a tehetetlensége a nagyobb forgalmú indexeknek..erre kell figyelnem..hétfőn is milyen jó pozim volt tudtam a shortot..650volt a céláram..de le akartam játszani a napi mozgást-
Jól beesett..sajna nélkülem..belongoltam egy kicsit..700az pszichés 650az kemény ellenállás..
este future-rel még mentem egy short kört, fáj a szívem, mert daxban 9700 lett volna a céláram, de tul szükre vettem profitkövetöt és már 45-ön stopolt :(
Most 9673-on várom long nyitással, ez az utolsó támasz, mielött naposon is shortossá válna
Erste szokásos aljaskodása..nem mennek a Daxshort-os certifikátok..eltűnik az árjegyző...
El kellett mennem, raktam be longra shortra vételeket sajna pont nem érte el..
Igen sokkal többen olvassák mint irnak a fórumba.
Van egy-két nagyképű majom aki gurunak képzeli magát..és mindenkit lehülyéz aki másképp látja a kereskedést mint ahogy ö látja... volt olyan is köztük aki már fizetős topikot nyitott utána csak visszasompolyogtak ide :DDD
Feszültek az emberek, frusztráltak.
Hosszúhuszár az egyetlen barátnak jelölt fórumtársam... sztem magától nem ir.
Sok troll volt itt..sztem fizetettek is..de keverik a veszekedést meg a vitát..a vita az érvek értelmes ütköztetése..meg kell egy kis vérszivogatás..pl Hathorral szoktam kicsit..de attól még elismerem a munkáját..még ha nem is használom.
Általában igen.
Kivéve óraátállítás közeli héten (vagy 2 héten). Ők máskor állnak át....
T az háromszorosan simított:
http://daytrading.about.com/od/indicators/a/Triangular.htm
Mondtam én hogy jó CAC-ra? És Djia-ra sem jó, de Dax-on fergeteges.
Ha mással akarsz kereskedni, akkor meg kell találni a megfelelő indikátort.
nem megbízhatóbb az exponenciális MA? A T az egyszerü MA vagy a súlyozott?
Egyébként most nézem, cac future naposon messze nem olyan megbízható az MA25, mint daxon...
ugye-ugye :)
És logikus, hogy van longom, és az is leolvasható (bár ma Rbbj-nek beírtam pontosan), mikor fog záródni. Persze, ez a szám holnap már nem lesz igaz :)
Az SL-volt, ami régi szar, és kettőt restaurál :D
Ez tényleg egyszerű mint a pofon. Pontosan ezért nagyon tetszik!
Most már csak az indit kellene megtalálnom a tradingview alá vagy MT4-re kell feltennem az indit.
Köszi, hogy megosztottad.
Még hogy elüldözték?
"
183 2014.09.19 14:27 hosszhuszár (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Zotya32
Ál, de most kicsinálják ....ez visszavágó, valamit nem fogadott el, szerintem..."
Épp akartam kérdezni (illetve felhívni), hogy mi lett vele. Ráadásul már sajt sincs.. :D
Ahonnan, ahogyan és ahová eljutott az sok embernek lehetne követendő példa.
Arról lemaradtam, hogy elüldözték. Bár a Merci terepjárója (igaz ha a felesége is használja) nem elvetendő. Ja hogy van egy autó amit restaurál? Sokan még olajat sem tudnak cserélni.. :(