nem a hely, más.. :) hely még van
nem a hely, más.. :) hely még van
elfogyott a hely :)
The "Errcode 122" indicates MySQL ran out of disk space before it could complete some operation
sajnos nem, szerver gond, de most megy az agyalás... hiba oka megvan, javítása költséges... :)
nem érdekes, csak elöször azt hittem, h ez a time out hiba
de nem, ennyi ;-)
igen, köszönjük és elnézést.
egy darabig nem lehetett hsz-t írni :S
A Database Error Occurred
Error Number: 1
Can't create/write to file '/tmp/#sql_7650_0.MYI' (Errcode: 122)
SHOW COLUMNS FROM `forumpost
GoogleChrome-ból nem tudok postolni (válaszolni hozzászóláshoz) IE-ből megy.
HUF topikban nekem is hibás ugyanez, már azóta mióta létezik ez a kedvencek kipipálós dolog. De azt hittem csak nálam jelentkezik.
ha a HUF topikot bejelölöm a kedvencek közé akkor feljön, ha új beírás van, hogy pl. 3 új bejegyzés van. Ha belemegyek meg a 23. oldalon kötök ki rendre. Már próbáltam, hogy végigolvasom, kijelölöm a kedvenceket majd bejelölöm az eredmény változatlan.
Nekem csak ebben a topikban csinálja...
Valami a blobejegyzések rendezése körül nem ok. Pl. Tróger bejegyzései nem a bejegyzés készítésének időrendje szerint jelennek meg, ráadásul a legutolsót a "Régebbi bejegyzések" gombra kattintva lehet elérni :P
:))
Ezt az IP-t bannold lécci =) Többet ebből a hotelból senki nem megy fel az oldalra =)
IP banra is nyílik lehetőség pl :)
nem ip, cookie, de lényeg ugyanaz.
Viszont valahonnan tudnia kell a lapnak, hogy ki vagy te aki be vagy jelentkezve.
Erre volt az a javaslatom, hogy egy névhez tartozhasson 2-3 cookie is és akkor több gépről is maradhat bejelentkezve.
én csak a megoldást várnám erre a login macerára ;-)
totál felesleges dolog az IP ellenörzés
more comfort, please :))
Esetleg még két nyilacska, amivel görgetni is lehetne ablakon belül?
Netán RSS híreknél is ugyanez, hogy kicsit korábbiakat is meg lehessen nézni?
+ Részemről a kedvenc szolgáltatás a napi technikai elemzés! Vagy ezt bele kell érteni a saját hírek alá?
Egyetértek, a "Legújabb a fórumban" boxban lehetne 2x ennyi topic
Szerintem is jobb lenne ha akár a duplájára növekedne a "Legújabb a fórumban" listája.