Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tolvajrészvények

Re: nincs cím

#709781 Zotya32 Előzmény: #709778

ja. mindenki. a mari nénik, a pultos lányok, a mnb szakemberei... aztán majd idővel a nav-os alkalmazottak is :))

az új szifon meg csak a függőket érdekli.... jelentéktelen műanyag vacak :)

Re: Szavazás

#709759 Bendeguz Előzmény: #709748

a péksütemény mind halcsontízű fűrészpor, ami édes attól meg még fosik is az ember. ami finom, az meg harminc féle E-xxx-ből áll össze.

#709748 Turkoglu Előzmény: #709737

Nekem amúgy nincs vele bajom, akinek bejön az egye...

Én egy-egy péksüteményét megkóstoltam, pont azért, hogy úgy mondhassak róla véleményt...

Szerintem szar és drága is egyben, de aztán lehet én vagyok túl igényes.

Mondjuk én otthon sokszor magam sütöm még a kenyeret is amit a család megeszik és azt sem boltban veszem.

Rendelős kajáját még nem próbáltam úgyhogy arról nem tudok véleményt mondani...

Szerintem simán lehet olyan ételeket készíteni ami jó ízű és még nem is hizlal, úgyhogy az akár még jó is lehet...

#709737 Janicroft Előzmény: #709734

Picit OFF:

Amúgy én néha eszem ezt a moslékot, amit ebéd gyanánt lehet tőle rendelni az egész jó (többi ételrendelős céggel összehasonlítva), nincs benne hozzáadott cukor, ez nekem sokat jelent.

A péksütemények is finomak, bár némelyiktől 3-4-szer is összefosom magam, tehát tényleg segít abban hogy karcsú maradjak :D

#709734 Turkoglu Előzmény: #709725

Az egyik "IGEN" az enyém volt ,gondoltam poénra veszi itt a társaság... , de látom nem így van :-)

Természetesen egy fillért se költök se a moslékára se a papírjára...

Szavazás

#709715 Janicroft

Ezt a szavazást sértésnek veszem :

Jegyzel Norbi részvényt?

Igen

Nem

Illetve lehetett volna viccesebbre is venni a figurát egy harmadik opcióval is: Nooormális??? :D

#709698 Amatoregy Előzmény: #709643

Rossz volt a bevezetési tájékoztató. Ime egy Best Practice:

"Egy fickó zuhanyozni megy, melegváltásban a feleségével, aki épp kilép a zuhany alól. Ekkor megszólal a bejárati ajtó csengője. Gyorsan megbeszélik, hogy a feleség nyisson ajtót. A nő magára teker egy fürdőlepedőt és lemegy ajtót nyitni.

Szembetalálja magát Bobbal, a szomszéd lakás tulajdonosával, aki, még mielőtt a nő megszólalna, azt mondja:

- Most helyben kapsz 800 dollárt, ha leengeded a fürdőlepedőt. A feleség kicsit csodálkozik, de rövid habozás után leereszti a fürdőlepedőt és ott áll meztelenül Bob előtt, aki, miután jól meggusztálta, átad neki 8 db százdollárost. A nő visszamegy a lakásba, örülve a kis vagyonnak, amit kevesebb, mint 2 perc alatt szerzett, és bemegy a fürdőszobába, lerakni a lepedőt.

A férj megkérdezi:

- Ki volt az?

- Bob, a folyosószomszédunk.

- És megadta a 800 dollárt, amit tegnap kölcsönkért tőlem?

Tanulság: ha időben megosztja partnereivel a! hitel-, és kockázatvállalási tényezőkre vonatkozó információkat, elkerülheti a cég imidzsének romlását."

#709643 Bendeguz Előzmény: #709640

remek! legalább csak puffog a sok hívő és nem vesztik el a kis megtakarított pénzecskéjüket.

http://zsiday.hu/blog/o…

#709637 walex

http://zsiday.hu/blog/okos-p%C3%A9nz

"IPO-hegyek: Alibaba/Norbi (általában a nagy IPO-láz nem szokott jót tenni a tőzsdéknek, nyilván akkor jönnek a bennfentesek, amikor jó drágán tudnak eladni). Az Alibaba, mint cég valószínűleg még mindig nagy fejlődés előtt áll, de a struktúra (a menedzsment azt csinál amit akar+valójában nem is Alibaba részvényt veszünk, hanem egy ehhez kapcsolódó jogot) gázos. Hosszútávra ilyet nem vennék, akkor se, ha várhatóan jól fog teljesíteni. nem tudnék nyugodtan aludni tőle.. A Norbi részvényt meg nem tudom értelmezni, nincs is mit árazni rajta, a hiten múlik. Ha valaki elhiszi hogy robbanásszerű növekedés előtt áll a termékeik értékesítése Európában + (FONTOS!) azt is, hogy a főtulajdonosok kulturáltan bánnak velük, akkor elfogadható az ár. Ha ezekben nem hiszünk, akkor nem. Az előbbi feltételről lövésem sincs (de hiszem ha látom), az utóbbival kapcsolatban az elmúlt 5-10 év bevezetései kapcsán erős kételyei lehetnek a befektetőknek:

http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/bevezetesek

Sajnos főleg nem minőségi cégek, és nem igazán kisrészvényes-barát menedzsmentek érkeztek a tőzsdére. A NUL Nyrt. bevezetése kapcsán pedig a képlet egyszerű: a jelenlegi tulajdonosok kivesznek valamennyi pénzt, és az új beszállókkal megfinanszíroztatják a kockázatos nemzetközi terjeszkedést. Ha bejön a terjeszkedés, akkor egy nagyértékű cégben lesz többségi részesedésük, ha nem, akkor sem buknak rajta, sőt pluszban lesznek, mert valamennyi pénzt már most kiszednek. Ügyes kockázatkezelés."

#709588 Keg Jenő Előzmény: #709563

Életemben nem láttam még ilyen zseniális termék reklámot gerilásan lenyomva. Szép.