Ma megyek is le csobbanni eggyet :))
20 fokos víz alatt itt ez még ontopic is :)
Ma megyek is le csobbanni eggyet :))
20 fokos víz alatt itt ez még ontopic is :)
itt ma 29-et mutatott a hőmérő... Balcsival jobban jártál volna! :-))
Vazz, b.ott meleg van most is, 27.3 fok (itt 1 órával több van), ezt meg kell szokni..
Vazz, b.ott meleg van most is, 27.3 fok (itt 1 órával több van), ezt meg kell szokni..
Ilyen 32 fokokról mesél, aki már ott van.. de majd kiderül. :-)
Összeszervezzük a telekocsikat, mint minden évben.. Monnyuk még van rá idő, én perpill a holnapi görög nyaralásomra készülök.. :-)
Neked kb 285 km, pestieknek egy 50-essel kevesebb. Én a helyedben betársulnék Waszihoz, majd utána Rigóhoz.. :-)
mindenképp szoljatok, és ne csak itt, hanem min. privat üzenetben is, ha tudtok biztosat: kivel, pontosan mikor mehetnék
en detto igy vagyok, ezert sem akarok egyedül le- es visszavezetni oda...
Du 2 előtt biztos elindulunk.
A pesti különítményt még nem raktuk össze, de vmi biztos lesz. Hogy melyik kocsival megyünk, azt majd kitaláljuk, Herceg is jön.
megcsináljuk neked ingyen, aztán ugorhatsz seggest a tóba
ha nem ismernélek, azt hinném ez alapján hogy egy klimaxos picSa vagy :D
nekem egy út 700 km!
MATGAB: október 25-26, szombat-vasárnap. Ne akkor menj hónaljszőrtelenítésre! :)
ja...én ha megyek esetleg,akkor rám nem kell várni senkinek,beülök a kocsiba és ott vagyok,erre kecskemét,szolnok,füzesabony,miskolc stb. elmennék keresztül...
pest felé kizárva.... M5-M0-M3 odavissza ,200KM kerülő lenne nekem...
autopályán 700Km odavissza
keresztül durván 550-570Km nekem Erdőbénye.
innen tőlem, ennyi km-ből lent vok már tengernél.....
igazából kuuurrvva messze van....most odamegyek yol érzem magam...."másnap" vissza....kibaxott kemény egy ilyen öregembernek már,mint én vok:)