Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tolvajrészvények

Re: nincs cím

#709575 Janicroft Előzmény: #709573

En is kommenteltem de engem mar letiltott a Norbi Update FB adminisztràtora, pedig szépeket írtam. Aljas, gerinctelen emberek ezek.

#709574 Zotya32 Előzmény: #709539

Mi van, ha Tornanorbit verték át? Lehet megvezették, hogy ki tud venni 'okosba' pénzt a cégéből.

Amúgy október 6tól T+2 jön, fejlődik a Keler. :-)

#709569 Bendeguz Előzmény: #709566

a profik kussolnak, norbi viszont látja hogy nem fogy eléggé a fecni és tolja a paraszti észjárással a tutit. ahogy fészbúkon! ezért volt profi az estar, nem volt mellébeszélés.

#709566 exmnbs1 Előzmény: #709565

"os mi történt? Sajtónyilatkozatból kiderült, hogy pozitívabb lépések történnek majd, mint ami benne van a tőzsdei tájékoztatóban. Az baj, ha valaki többet ír bele, mint amit betart. Ha valaki többet ad, mint ígér, az legyen a legnagyobb probléma! Mi többet adunk, pl. védjegyek végleges apportja, akkor az MNB jelzésére bele kell foglalni. Ez lesz hétfőn! Csak előre! Nézd meg ezt a filmet, mutasd meg másnak is és gondold át mi következik. Én mindig betartom az ígéretem és véghezviszem a céljaim. N"

újabb vari

#709565 joepappa Előzmény: #709563

az a jó ebben a részvényben, hogy többet eshet mint a fili igez-e vén hantás? :)

#709563 Keg Jenő Előzmény: #709560

Az egész ország az update termékeket kostolgatja közben. "Matolcsi betiltja kakaós csigát" :-)

#709560 exmnbs1 Előzmény: #709559

"Norbi Update tőzsdei hír tőlem!

Mivel az eredeti tájékoztatóhoz képest pozitívabb információk is elhangzottak a cégről egy sajtórendezvényen, újságírói kérdésre, melyek kedvezően befolyásolhatják a részvényeseinket, ezért az MNB ennek az információnak a tájékoztatóban való megjelenését kérte. Erre hétfő délutánig van lehetőségünk. Amíg ezt megtesszük, a jegyzés szünetel. Természetesen, hamarosan folytatjuk! Na indulhat a verseny, hogy lehet ebből negatív hírt kreálni! N"

csúsztatás?(((((

#709550 Bendeguz Előzmény: #709543

gondoltam vágok ki neked pár képet, de össze tudom foglalni röviden:

99% vallásos áhitat, köszönöm Norbi, szépek vagytok Rékával, sikerülni fog a tőzsde, világsiker, győzelem

1% hamar eltűnő kontent: linkek az indexre, origóra, portfoliora kommentár nélkül :)

#709548 joepappa Előzmény: #709546

:) köszi.

Norbi lassan rájön hogy lehetett volna tisztábban is csinálni a dolgokat. Ennyi. A felügyelet meg csak működjön rendesen.

#709547 joepappa Előzmény: #709545

majd valaki linkel azt sem tudom hogy kell aztat kezelni. :)

nem hiszemhogy nagyon megbírságolják őket.

#709546 exmnbs1 Előzmény: #709545

"an 8 perced?

Az elmúlt napok megmutatták, hogy sokan támogatnak és sokan körömszakadtáig támadnak és küzdenek ellenünk. Magyarosan. Nehogy már nekünk és 54 gyártónak jó legyen! Mivel a negatív cím kattintást és pénzt hoz, írják a hülyeséget. Azt is kaparjuk elő, milyen lusta és szemtelen voltam az általánosban! Én Andréval összefogtam és belevágtunk egy akkora dologba, amin itt most és évek múlva is csak pislogni fognak. Ebben az országban is sikeresek tudtunk lenni. Nyugaton - számítás szerint - 20-25 üzlet tudja a magyar 87 hely amúgy sikeres forgalmát. Mindenki elemzi a nem jön be verziót. Mi van a bejön elemzéssel? Mi van ha 5 éven belül tízszeresét érjük el? Akkor jön a de bolond voltam, hogy nem szálltam be? No meg a mindig a Barátod voltam? No comment. Nézd meg figyelmesen ezt a 8 percet és nézd meg 3 év múlva is! Csak ennyit mondok. Norbi"