nem kell hogy legyen neked, látod így is
semmi bünti nem jár a mutatványért?
nem kell hogy legyen neked, látod így is
semmi bünti nem jár a mutatványért?
kíványcsi leszek a nyilatkozataikra. akinek van facebookja nétzzen már rájuk hagy röhögjek.
hétfőn valaki pf-en közölte hogy bc alájuk nyúl és lezárja a jegyzést
akkor beírtam hogy szerintem pedig meg lesz hosszabbítva
ja egy bizonyos értelemben ez történt
Heti Válasz írkálja a legdurvábbakat
mivel ők vezették fel a hatóságokkal háborúzást, túl sok elnézésre nem gondolnék
Így sajnos a MNB büntetést is ki kell majd termelni, úgyhogy 1200 -ról indul majd a jegyzés.... :-)
"Ha az MNB nem így dönt, a TEBÉSZ perre fogja vinni az ügyet - ígéri Dióslaki Gábor -, felügyeleti szervként ugyanis a jegybank feladata a jogszabályok betartatása."
Nagyon helyes. Végre egyszer azt lehet látni hogy nem lehet Magyarországon mindent megcsinálni. Eteti a népet ez a hülyegyerek a lúzer dumájával, össze-vissza beszél meg ígérget, ezt nem lehet így csinálni. Mégis hogy gondolja hogy ilyeneket lehet mondani: "szándékában áll ingyen vagy jelképes összeg fejében a márkához kapcsolódó minden védjegyet és jogot bevinni a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-be."
Hát bazdmeg, és ha 2 év múlva már nem áll szándékodban akkor mi lesz? Lesz egy üres cég a befektetők kezében? Idióta.
Ál, de most kicsinálják ....ez visszavágó, valamit nem fogadott el, szerintem...
az a tolvajmajom még él?
más:
http://www.origo.hu/gazdasag/20140918-norbi-maga-alatt-vagta-a-fat.html
Szegénykémet már az Index is támadja :D
Érdemes Norbi Facebook oldalát is megnézni, ahogy a fanatikus agymosott rajongói védik és nyalják a seggét, jókat lehet rajta röhögni, bár inkább szánalmas mint nevetséges.
látom rajta..kitanítják..egy ideig viszi a vonalat de egyszer csak elkezd imprózni..egy-egy kérdéssel kizökkentik..utána hozza magát..utána belebonyolódik..
Szovjet piacon van egy kis próbléma a lengyel zöldség stop miatt Zoltán.
Így van, de ez a Norbi jó lényeglátok ügynöke most. Amúgy nem olyan hule mint ahogy látszik.
http://millasreggeli.hu/rovat/podcasts/
szept. 15. 8-9 óra Nem Norbi házát árverezik
8. perc után indul