Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#709509 picirigo Előzmény: #709497

Vsz Kerinek necces a téma, mert Waszi ha nálam hagyja a kocsiját Újvárosba 30 percenként megy busz, ezért nekünk a Népligetig is jó!!! Bár ha Kerimama eljönne értünk Pöstig, az lenne az igazán jó!!!!

#709497 Bendeguz Előzmény: #709484

Odafele ok, mert az m6-on megyek, barhol jo. Visszafele necces, mert 2 elott nem igazan fogok tudni indulni. Tunderorszagban minden szarert elveszik a jogsit

#709489 KawaBazsy Előzmény: #709479

Indulni sztem nem szoktunk előbb, mint dél, ebéd után. Visszafelé már neccesebb, felkel nagy nehezen a társaság vmikor, eszik vmit, oszt szétszéledünk.. 2-kor már Bpesten kell lenned, vagy indulnod onnan?

#709488 KawaBazsy Előzmény: #709481

Inkább családozol másnaposan, mint a fijúkat kicsit lejjebb vidd? Ne má', úgyse lesz kedved hozzá.. :-)

#709481 Bendeguz Előzmény: #709478

Az a baj ezzel, hogy eleve 6 és fél óra nekem az út, emiatt meg akartam állni Budapest szélén nagybátyáméknál családozni. M0 Gyál környékén összejöhet, de a Dunaújváros az már túl sok volna. Így is félek, hogy másnaposan hogy jutok haza.

#709479 rbbj11 Előzmény: #709104

Nekem még mindig utazásfüggő: a bényei b.nőm csak vas. hazafelé tudna vinni és csak Bp-ig.

Van olyan a társaságban, aki szombaton Bp-ről 11 után indul és vas. du. 2 előtt indul vissza? Ugyanis nekem 3 óra Sopron-Bp és csak szombaton tudok indulni, vas. estére pedig vissza kell érnem.

#709478 picirigo Előzmény: #709469

Szlovénián keresztül mész vissza akkor gondolom az M7-en! Visszafele nem nagy kerülő lenne,ha Újvárosig vissza hoznál minket...Keriért úgyis jön a felesége Dujvba. Tőlünk Fehérvár fél óra....gondold át!!!!

#709469 Bendeguz Előzmény: #709172

Urak! Félbehagytuk az utazás kérdést. Csak odaúton tudok embereket vinni, vasárnap Ausztriába utazom vissza Szlovénián keresztül. Gondoljátok át, hogy miképp tudjuk megoldani. Főleg az alföldi, tolnai különítménynek címzem.

#709166 Bendeguz Előzmény: #709164

nekem is 5-6 óra út lesz. ez olyan tali, hogy megéri ott lenni. sosem tudhatod milyen emberek vagyunk igazából. sok meglepetés érhet pozitív értelemben. én rászánnám azt a 2 napot. legalábbis nekem óriási pluszt adott az éves bénye buli.

#709164 rbbj11 Előzmény: #709003

hát ez nagyon szomorú

Nem biztos, h. annyira hiányzik nekem 3 óra vonatozás Bp-re,majd újabb 3 óra út a célig...Ugyanennyi idő alatt Nürnbergben vagyok :D

Van egy bényei ismim, felhívom, hátha épp ekkor megy haza

#709163 rbbj11 Előzmény: #708996

kocsival is elmehetek bp-ig :)

Vki ígérte, hogy vhonnan osztrákoktól jön, és fel tudna venni...

#709161 Sumér harcos Előzmény: #709160

nálam nincs tévesztés,bunkó vagyok virtuálisan és személyesen is:)

2010es menet kemény volt,voltak alakitások...de legszebb az egészben,hogy (ahogyan hallom)mindig vki továbbviszi a lángot:)

#709160 KawaBazsy Előzmény: #709157

Te ne az arany háromszögből cincogj, hanem a magasröptűt add elő a bényei kocsma előtt személyesen, ahogy szoktad.. :-)