... én is olvasom ezt a topicot minden nap rendszeresen...
szóval ne hagyd/hagyjátok abba a beírásokat :)
... én is olvasom ezt a topicot minden nap rendszeresen...
szóval ne hagyd/hagyjátok abba a beírásokat :)
Téged olvaslak, mást meg fölösleges :)
Én még ülök a longjaimon, mai áram: 9 646. A longom jön velem 9 285 óta, szép napok voltak :)
http://www.investing.com/indices/germany-30-chart
30percesen szépen látszik tartani akarja a 750-et.. ha átmegy rajta akkor ott a 650.. remélem felfelé próbálkozik és nyomom az újabb shortot..
ma nincs sok adat..Draghi beszél majd..tán utána..de szokták elötte megtámogatják a tözsdék a beszédet..pl fednél.
ne utólag írd a forgolódást..
igen 740-780nál nyitottam..más mozgást vártam a skót ügyre.. de a közel 100pontos ugrásra..ráadásul a semmire muszáj volt még egy pakk 870-880nál ..ha most 750 akkor nem bonyolult értékelni.
írtam ha venni akarok akkor meghatározom a pakkok nagyságát..nem feltétlenül egyben veszem meg.. ha eldöntöm akkor általában azonnal megveszek egy részt..utána ha mozog akkor abban még 1-3 részben
Ráadásul nagy mozgásban vannak stopkiverések..amik nem az éppen aktuális szinthez tartozó árat mutatják.. abból is jó csipegetni..
Általában swingre játszom de játékból napi mozgást is próbálom elcsípni.
többen olvassák mint gondolod..irogass nyugodtan.
http://kitekinto.hu/europa/2013/11/15/brusszel_raszallt_a_nemet_exportra/#.VB_R6RZ0a0o
a bövíttem az 2 pakk volt..írtam kikerekítettem.. ma már eladtam de vissza is akarom venni..
sajna nem írhatom be pontosan mikor mit mert sokaknak nem ez számít hanem keresgetik a kötést..
Jelentősége nem sok mert magamnak kötögetek..
Én a daxot lefelé látom a teljes range az 550-10k..a közepes range az 650-880 a tágabb az 550-880.. próbálom lekereskedni a 100pontos mozgásokat is..
9762 vételre visszaálltam, bár úgyse nagyon olvassa DT-s ezt a topikot (mondjuk más se :) )
9780 táján nyílhatott ibiza a shortotd, elég érdekesen értékeled a pozijaidat: szótlan voltál -100 pontban, de amint pici, 20 pontos nyeröbe fordult, reggel már itt kommenteled mint sikerpozit? :OO Te tudod...
én közben kb. 3 pozit nyitottam zártam nyerökkel
nem arról beszéltél, h. legkésöbb 9850 felett stopolod?! Böven felette voltunk...elég követhetetlenek a beírásaid, csak úgy mondom...látom rosszul emlékeztem, így törölve
én most nyitottam longot, réstöltési targettel
már szépen hoz 2 shortom..az elsö még minuszos de a teljes pakk már nyerö..
:) ha jó a pozim akkor a zsebgurunk elpárolog..
elvileg németeknek sincs..bentmaradtak skótok..helyzet nem változott csak megpattantak a tözsdék.. viszont az orosz válság meglátszik majd német cégek eredményében..hacsak ukrán fegyverszállítások nem kompenzálják.. de ukránok szegényház.. a fegyveres cégek sem azok teljesen mint a gépgyártók..
http://www.investing.com/indices/germany-30-chart
szépen látszik a profit realizálás..iskolapélda..a garfikon és a forgalom..
daxban én nem látok short rációt, viszont angoloknak egyáltalán nincs mire örömködni, sztem ott most csak egy tüske lesz, ezért én őket shortoltam be egy órája réstöltési targettel
a végleges adatok még reptethetik..a 800 nálam nem volt akadály..a 900-950..de onnan már vonzza a 10k...650-680as visszateszt benne van..650 a támasz meg alatta az 550..ami erös sztem.
sztem itt azért már sokan realizálnak nyeröket..
A hét eleji longom szép lenne.. a shortom most nem fest jól..
réstöltésre visszajöhet, egyébként semmi akadály 10e-ig