Várom már Maximilan N. Telekit a Tesla felügyelőbizottságába! Különben masszív short!
Várom már Maximilan N. Telekit a Tesla felügyelőbizottságába! Különben masszív short!
12430 lesz a Tesla!
Erős kezek gyűjtögetnek!! :))
Jaaa, értem. Hát, Elon Musk-ot azért nem hasonlítanám Soós Csabához :D
Egyébként rbbj 1100-as árat írt, addig simán felmehet, az 1400 már tényleg túlzás :DDDDDDDD
E-starban is mentek a 40 ezres célárak 10 ezer körül, itt meg 264-nél jön az 1400. :)
Ezt nem tudom mire érted, de biztos :D
az a bajod, h. még nagyon nem amcsi dimenziókban gondolkozol ;))
Buffett Berkshire-je 1 usd-ről indult, jelenleg 140.000!
Számoljuk ki, ha Tesla ennek a teljesítménynek csak a tizedét mutatja fel, akkor hol is lesz 14.000-szerezés után.
De legyünk pesszimisták, és mondjuk, hogy csak a Forddal egyenrangú lesz tesla az eladott autók számában... ;) Sőt, lehet más forgatókönyv is: vegyük alapul a Porsche-t! Mondjuk hogy hasonló profitmarzzsal csak prémium autókat fog értékesíteni. A Porsche szinte sufni cégből vált olyan szereplővé, aki kis híján bekebelezte a VW-t!!
Szakadj el a BET mocsarától gondolkodásban is
Nagyotmondasi verseny ala estar? :)
Igazából olyan pénzt tettem bele amire nem lesz szükségem 3-5 évig sem, úgyhogy kivárom az 1100-as célárat.
330 idei csúcs céláram, de hosszabb távon inkább 1100
Nekem is remegett a kezem, de úgy voltam vele ha kiszórom akkor mit csináljak a pénzzel? Hova/mibe tegyem? Miért ne mehetne el bőven 280 fölé? Annyiszor szívtam már azzal hogy kiszórtam nyerőben valamit és utána néztem ahogy megy még 10-20-30 százalékot, pl HPQ, Bayer, Siemens, Axa, Stx, felsorolni is sok.....
ajha,azt nem birtam volna ki,hogy ne szórjam ki 280felett:)
Gratula! Én egyelőre kivárok, 205 körül van a bekerára a pakkomnak, remélem azt nem nézzük meg a közeljövőben! ;-)
igen, meglett, jó kör volt, most újra parton, várom hogy stabilizálódik-e?
220-on lépnék be hosszú távra
Tesla's (NASDAQ:TSLA) Elon Musk says the technology to make self-driving cars will be available in five to six years, although it will take several more years to bring it to market due to regulatory impediments.
"They will be a factor of 10 safer than a person [at the wheel] in a six-year time frame," says Musk.
The Tesla CEO also expects the company to start generating strong "free cash flow beginning in Q3 of 2015" and could pay for the construction of its planned gigafactory without additional borrowing.
ma meglett, eladtad? most mondanám hogy gratula, de ekkora esés után eddig minimum illett visszajönnie :) (csak irigy vagyok)
én pedig e percben ismét belevettem, de csak rövidre, target 264, remélem még ma
kidobva ma.
part.