végén csak nyomtam egy szép pakk shortot.. adatok nem túl jók..holnap péntek..oroszok is szivóznak..
végén csak nyomtam egy szép pakk shortot.. adatok nem túl jók..holnap péntek..oroszok is szivóznak..
Szerintem nincsenek. A piac a nemet árazza.
Az igen meglepetés lenne és fájna.
De úgy gondolom inkább a font érezné meg, mint a ftse.
FTSE folyamatosan alulteljesít, ma is, szal skót aggályok be is vannak árazva
ha már itt járnak, sztem csak 9800 a vmire való ellenállás
én tegnap SP index-szel FED fejleményeket próbáltam megjászani: sikerült 2 óra alatt short és long stoplossokkal annyit vesztenem, amit elmúlt 2 napban mindenen együtt nyertem...pedig mär annyiszor megfogadtam, hogy nem nyúlok nagy mozgásokba...szal én megfogadtam még tegnap este, hogy mai UK-ra semmit nem reagálok, leghamarabb holnap
Szvsz nem olyan rossz az ötlet, de várni kellene 978x-ig... hagy örömködjék ki magukat, aztán majd jön a profit realizálás.
viszked a kezem megjátszam a dax shortot..hátha kilépnek..de akkor is jó ha benn maradnak..és lesz egy pozitív tüske..GPB vel lenne érdemes még valamit
persze hogy nem tartanak, mert mai felmérés szerint is vezetnek az ellenzők
Szerintem nem optimisták. Minden héten itt a nagy lefordulás...
Csak ehhez mérten skóciától mintha nem tartanának.
Ettől még jövőre magasabban is zárunk majd.
wall of worry volt 2009 óta...kb. 1 éve optimista a sajtó és elemzők többsége, addig végig hitetlenkedtek az emelkedést látva és nem hittek a folytatásban
indexeket sosem kereskedem hosszú távra, rengeteg rv longom van
Szal amit ebbe a topikba írok, azok nagyon rövid trade-k
Pedig te mondtad ezt a long dolgot, most meg nem hallgatsz magadra?
hát engem most aggaszt, hogy mennyire nem aggasztja a piacot skócia...
long forever, de hova lett a wall of worry kérem szépen
forever long ma sem okoz csalódást amiban, én viszont nem hiszek benne, h. egyáltalán kinyit olyan magasan dax, mint ahol a futi most van, abban pedig pláne nem hiszek, h. meg is tartja holnap ezt a magasságot... így shortot nyitottam
én is mentem egy mini kört mini nyerövel, értelme nem sok volt....
most már nem látok benne értelmes beszállót, amcsi nyitásig nem is piszkálom
áá még megy le fel..el kell mennem..meglepi lesz a zárás..
beraktam extrémre eladást és vételt is..
ugy látszott bekajálják :S
Bakker tökéletesen müködött volna 629-es elképzelésem :SS