ki is vettem short limitet
aha
9628-9630-at adnak nekem visszatesztre elemzéseim, oda beraktam short limitet
tényleg sokkal jobb lett vártnál zew, valóban túlságosan alullötték
dax ellen hat ha bövül az oroszok elleni szankció..de eur gyengült ami versenyképessé teszi eut..usában béremelések..sokismeretlenes egyenlet..
elemzök mindegy mit várnak, a piac a k.kutatások alapján áraz jelenleg
de nekem az is jó, ha long, csak legyen megjátszható :)
aktivált is a profitvédö
lässuk a 2. kört, még az adat elött vissza akarom nyitni a shortot
kb ez a range 550-10k... rövid távon a 600-750 kiderül.
German Zew 11kor..jelentösen aláárazták a várakozást..erre mehet fel..akkor benyomok egy profitvédöt tán..de meglátom.
Azt se felejtsd el "Az OECD üzent az EKB-nak: el kell indítani a pénznyomdát" meg ott az eszközvásárlási program..
Skótok csinálhatnak mozgást az elemzök elszakadást várnak..míg k.kutatások a bent maradást..
dax futi átment tegnap nyitás elött a 600on onnan ment fel mint a szél..
háromnegyed dax longom van..lejjebb még bövítek..550ig..500alatt eldobom..
skót szavazás perpill long javára már be van árazva, ott csak negatív meglepi lehet piacoknak
mai német adatok elött angol CPI 10,30-kor, az még mozgathat
dax shortot nyitottam, továbbra is tart a lecsorgás, ahogy napok óta, és megvolt a 600-ról pattanás elsöre, másodjára sztem átviszi lefelé
vettem dax longot..lesz egy kis mozgás mostanában..650 és az 550fontos syint..FED ülés, skót szavazás..ma 11kor német adat...
talán ezért,
Eurogroup meetings
14:30 -tól lesznek USA adatok, elötte már lesz fészkelődés
cac-bol ftse shortba váltottam, de nem nagyon van momentum ma az indexekben...és nem is igazán mozognak együtt :O
longot pár pont miatt épp nem kaptam, viszont daxot ma 9600ra várom, ezért cac shortot nyitottam 4451-en, profitvedö mär ül rajta