Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#715100 Bendeguz Előzmény: #714678

ezen mosolyogtam, óriási álbölcsességet durrantottál el :DDDD

ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy már régóta szárazság van, előbb utóbb jönni fog az eső, csak azt nem tudjuk mikor :))))))

#715046 matgab Előzmény: #714682

egyre több zuhanást vizionáló cikket látok a pf-en.

ilyenkor még szokott menni a piac még egy 10-20%-ot és amikor már minden újságíró elfogadja, hogy itt a kánaán és a "befektetők" egyre kétségbeesettebben próbálják még a "maradék" "olcsó" részvényeket bevásárolni és a shortosok egyre kíméletlenebbül zárják a pozijaikat, na utána szokott csak igazán nagy bumm akarom mondani bear lenni...

#714682 Borska Előzmény: #714680

álomban bizony :) de ébredéskor remélem a vasorrú bába csókolja őket szájon ,nem a királyfi :)

ebben a pillanatban shor…

#714681 Borska

ebben a pillanatban shortoltam be őket , de egy percig sem volt plusszos a pozi :) szűk a stop 2060 fölött kicsap, de meg kell adni a lehetőséget az ébredésnek is

#714679 Fornit Előzmény: #714677

Remeljuk nem.

Forever long :)))

Most volt egy nagy eses masfel honapja , minusz 190 pont, 3 ev ota a legnagyobb.

#714678 Borska Előzmény: #714677

összetákolt mesterséges álomvilágban él a sok bamba ember, az a szerencséjük hogy a vezetőiknek van eszük, és hülyére veszik a világot.....

csúfondáros vége lesz ennek ( is mint mindennek) de kérdés hogy mikor

Ezek a mocskos g.e.cik s…

#714677 Tapasz

Ezek a mocskos g.e.cik sohase fognak esni? R.o.hadjanak meg!!!!

Re: ideges

#714673 Fornit Előzmény: #714620

Bazz, csak leirta a reszveny nevet, es erre esett tobb mint 9 szazalekot az elozo ker nap:)))

Oda is porkolt nekem vagy 120 dollar minuszt :)

#709136 Fornit Előzmény: #709132

1970-80 range-nak fognia kellene.

Most volt egy kori jul vége-aug eleje, ilyen korán nincs itt a következő ideje.

S&P eseget...báj-báj…

#709132 Aptiti

S&P eseget...báj-báj 2000!

most lehet venni óccson aggyák :)

...

#708131 tozsdenyul

Az fordult meg a fejemben, augusztus elején estek a piacok, usa pl. 3-5%-ot.

A szentiment nagyon shortos lett mindenhol, gazdasági portálok meg szakírók mondták, hogy kapaszkodj a kalapodba mert nincs még vége az esésnek (fordult is).

Közben ugye kis pity puty Ukrajnában rásegíteni a lejtmenetre.

Most mindenki meg van győződve, hogy megvolt a korrekció és hülye aki nem szállt be az alján. Olyan ütemben emelkedett minden, hogy réssel nyitott reggel, és aztán ott ragadt a plafonon aznapra.

A kisbüfiknek elég nehéz volt bárhol beszállnia, lemaradtak szegények a jó vételről.

Jaj, bár visszajönne csak egy kicsit, hogy belevennék, igaz?

Szerintem egy esésnél most nem lenne shortos szentiment. Legfeljebb dupla alj lesz, nem gond, annál olcsóbban vehetünk.

Közben ugye Ukrajnában még mindig kis pity puty, de senkit nem érdekel már.

Vajon sokan meglepődnének, ha hétvégén, jövő héten kitör a nagy pity puty?

Azt se tudom például, putymót foglalkoztatja-e az olaj ára? Mert könnyen felsegítheti a padlóról az olaj árát, ha akarja. Csak a rubel is száll el vele együtt...

Na meglátjuk.

Az is lehet, hogy kivételesen érzésből nyitok valami shortot lassan. Tévedés esetén stop.

a fedes szépasszony..pat…

#708082 Ibiza

a fedes szépasszony..patikamérlegen mérte pénteken a kecsegtetést és a negatív kilátásokat..