vigyázz velük,mert olyanok,mint az internetes társkeresők,(vagy egy jol sikerült facebook kép)hogy a helyszinen egy előnytelen paraméterekkel "álldogáló" bagázst találsz....és később derül ki,hogy 80%uk rossz ku.va:)
ez utóbbi talán itt megúszható:)
vigyázz velük,mert olyanok,mint az internetes társkeresők,(vagy egy jol sikerült facebook kép)hogy a helyszinen egy előnytelen paraméterekkel "álldogáló" bagázst találsz....és később derül ki,hogy 80%uk rossz ku.va:)
ez utóbbi talán itt megúszható:)
Hogy ne tudjon bele kapaszkodni szex közben fent, a hegyen? :-)
ja és a sorrend is ez.....
ital long, kaja long áttétellel :)
Mondhatni Waszi miatt vágattam le... :)
Hát ne készülj diagramokkal... :)
Valami bővebbet lehet tudni arról hogy megy ez a találkozó? Szívesen találkoznék pár emberrel innen.
Voltak csajok is??? még szerencse, hogy levágattam a hajam..
Löblöff kolléga is jön? Akkor fel kell töltenem az akkukat a fotógépben, mert ő szeret fürdeni.. :-)
Csajok sosem panaszkodtak! :D
Szval egyénfüggő...
Idáig 5-en jelezték vissza egyértelműen az alábbi linken: http://doodle.com/9yumqpa88v8fde47 hogy jönnek Bényére.
Bendeguz, Csoki, KawaBazsy, Picirigo, Lebleuf.
Akik felé még áll a kérdés történelmi okokból kifolyólag illetve kérnék egy kattintást:
Herci
Matgab
Kerikoma
Waszi
Slambucjudy
Vincentlauria és Nyuszi
Bakiba?
És mindenki aki szereti :)))
Egyszer kipróbálhatnánk azért, hogy józanon is olyan eszeveszett módon horkolsz-e...
Jobb neked a békesség és Béla... :)
:) LIKE :)
Erről a fórumról én szívesen találkoznék pl rrbj-vel, vagy Ibizával, de hát nem egy találkozóra járós típusok.. úgyhogy marad Béla. Vagy ha Csoki végre elhozza a lányát.. :-)
Vissza Budapest elkerulve m0, m7, Maribor es ugy kanyar osztrakiaba.
Akkor már odafelé is mehet a borkóstoló! :DDD