Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Tolvajrészvények

Re: nincs cím

#709093 matgab Előzmény: #709073

Hát ha Réka bújik igy bele, annak biztos jobban örült volna Agassi..

Ez a Norbi részvény gyakorlatilag csak balekoknak van szánva.

Gyakorlatilag egy üres cég kisebbségi részesedését akarják a népre rászórni többszázmillió forintért vagy akár milliárdokért...

Én azon csodálkozom, hogy a PSZÁF ezt egyáltalán jóváhagyja... Persze lehet, hogy néhány év múlva kitalálják, hogy itt a zemberek pénzét lopták el jogtalanul...

#709069 walex Előzmény: #709033

"A marketingtevékenység középpontjában álló védjegyeket, márkaneveket a cég nem tulajdonolja, azok továbbra is Schobert Norbertnél vannak, sőt akár jelentős, több tízmillió forintos éves díjat is kérhet ezekért az előttünk álló években."

Én továbbra a rendszerv…

#709066 walex

Én továbbra a rendszerváltó elvtárs biztosítójához kísértetiesen hasonlító görbét várok. Az is jócskán túl volt árazva.

#709061 banyaiz Előzmény: #709053

Ha a jegyzésen leginkább a fogyasztóik vesznek részt akkor kérdés, hogy közülük mennyi aki tőzsdére is vinne pénzt. Mennyi a közös halmaz. Végül is annyira nem extra nagy az a pénz amivel már sikeres lehet a jegyzés, de ha ezt kis összegekből kell összerakni akkor elég sok résztvevő kell.

Hamarosan okosabbak leszünk.

#709057 exmnbs1 Előzmény: #709038

"Teljes teltház ünnepelte Andre Agassi és az Update1 közös útnak indulását a ma esti sajtòtájokoztatòn.

Megtisztelő és meghatò érzés volt egy színpadon állva, Vele együtt elmondani mindazt, amiben hiszünk, ami az èletünk: Segíteni és elvinni az egészsègtudatos életmòdot a világ összes pontjára!

Köszönjük, hogy vagytok! Veletek, általatok,együtt SIKERÜLNI fog!"

ebben egy szó sincs róla

#709053 Bendeguz Előzmény: #709049

Szerintem le lesz jegyezve. Sokan lefogytak ezzel, nem hülyeség a módszer és emiatt sokan hálásak lehetek és befektetnek. De nyerni hosszú távon nem fognak. Talán az Őrmester sémán feltornásszák 3-szorosára bevezetés után, de aztán amikor elfogy a bérelt vételi erő, reszelnek ennek is.

#709049 banyaiz Előzmény: #709044

Na jó ez nem egy átlagos ügyfél volt.

Igen, egy szempontból látok logikát , hogy most hozták tőzsdére, nagyon lent vannak a kamatok és hátha ez pozitív lesz jegyzésnél. De én is kételkedem benne lejegyzik a minimumot.

#709047 banyaiz Előzmény: #709044

A legdurvább amit láttam személyesen, ügyfélnek 500 milliós nagyságrend jött a mezei lakossági számlájára. Most sem kevés pénz de ez régen történt. Persze azonnal megkerestük lekötés , értékpapírszla, bef jegy, személyes tanácsadó, kutya füle mit szeretne. Mondta gondolkodik még egyelőre ne csináljunk semmit.

Jó, elteltek hónapok , és a pénz lekötetlenül ott pihent a szlan! Akkoriban sima lekötés is hozott vagy 10%-ot.

Mikor végre bejött azt számoltuk kolléganőmmel kettőnknek az éves fizuja együtt kevesebb mint amennyit kamatban bukott a várakozás miatt. :) Akkor azért elgondolkoztam mit is bohóckodok én ott. :)

#709044 Bendeguz Előzmény: #709040

egy alapkezelőt ismerek személyesen és elképesztő sztorikat hallok tőle, hogy milyen embereknek mennyi pénzük van befektetésre! külsőre csövesnek mondanád és előránt 20 millát otp számlán, hogy ő azt úgy megfialtatná. szóval rohadt sok pénzen ül az átlagember és örömmel beugrik minden sZarba, ami többet hozhat a nulla betétnél.

#709040 Janicroft Előzmény: #709038

Én is így gondolom. Igaz hogy rengeteg elvakult fanatikusa van ennek az embernek, de azok egyrészt csórók, másrészt nincsenek annyian hogy lejegyezzék a megfelelő mennyiséget. Épeszű ember és intézményi befektető pedig nem fog venni mert egyszerűen nem éri meg és a kockázatok miatt nem is szabad. Íme egy másik írás a témában:

http://fundman.blog.hu/2014/09/11/valositsuk_meg_norbi_almait

#709038 Zotya32 Előzmény: #709037

nem tudom, szerintem a norbi-fanatikusok nem értenek a tőzsdéhez, még annyira sem mint mi. nem fognak ők jegyezni sok 100e vagy millió ft-ért.... max pár 10e ft-ért, mert a tesco-ban rájuk sóznak pár db-ot. van egy érzésem, hogy nem lesz meg a tervezett mennyiség... bukcsi lesz a jegyzés.

A végét jól meg lehet ti…

#709037 walex

A végét jól meg lehet tippelni szerintem. Sok fanatikus venni fogja, mert ez az évezred üzlete, a görbe pedig kísértetiesen hasonlítani fog szerintem rendszerváltó forradalmár Zsiga elvtárs biztosítójának görbéjére.

#709035 Zotya32 Előzmény: #709033

kíváncsi vagyok mi lesz a vége...

még van 2 hetük, aztán mire bevezetik, az lesz vagy november. netán december... mikulás hozza? :))