Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: Diese Arbeit macht wirklich frei....

#709062 Ibiza Előzmény: #709048

nem becsavarodás..az fel sem merül..kiegyensúlyozott stabil ember vagy..fegyelmezett.de hatalmas eröt energiát elpacsálsz értelmetlen dologra..

a negativ energia visszahat rád..a ..ismertem pár embert akik állandóan mérgeskedtek visszahatott rájuk, gyomor és epegondok..rosszabb esetben a rák.. ne igy legyen csak mondom.

#709050 Euroman Előzmény: #709048

amúgy pedig egész nap olvasok, és ez a topik nekem egyfajta "felhő", ahová elmentem azt, amit később is vissza szeretnék olvasni. Aztán ha más is elolvassa, esetleg véleményezi is, az külön megtiszteltetés nekem. Ez egyfajta memento is, hisz minden cikknél megjelenik, hogy mikor került be a topicba, és majd jó lesz visszaolvasni, ha erre a sok mocsokláda politikusra, országirányítóra rárohad az összes bűne, és legalább annyit kapnak, mint ma Rezesova...

#709048 Euroman Előzmény: #709026

á ne aggódjatok, nem fogok becsavarodni....a fizikai kondícióról meg gondoskodik a kert, a házimunka, meg az, hogy apránként berendeztem magamnak egy szerény, de minőségi (minden Kettler) kondiszobát (szobabringa, evezőpad, súlyzók), így ott levezetem a fölös energiáimat....napi szinten használom, már picit látszik is az alkatomon...bevitt kaját redukáltam...úgyhogy testileg fitt vagyok, de az elmém berzenkedik ezek a ****k ellen....meg azt látván, hogy ha csontig benyaltam volna, és isteníteném ezt a büdös cigányt, meg a sleppjét, akkor nem munkanélküli, hanem egy nagypofájú, agyon fizetett államtitkárocska lennék legalább....így meg nekem is, mint a cikkben említett jogi végzettségű embernek a jóképű fizikai közmunkát kínálja az illiberális rendszer....

#709046 Bendeguz Előzmény: #709026

Euroman elég speciális helyzetbe kényszerült, legjobbat azzal teszitek vele, ha NY-magyarorzsági, K-ausztriai állásajánlatot adtok neki. A többi csak okoskodás, még akkor is, ha szín jószándékból mondjátok.

#709041 KawaBazsy Előzmény: #709017

Ez tetszeni fog. :-)

http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140911_Utolso_itelet

"Ebben a kormányban az irritáló, visszataszító embertípusok mindegyike megtalálható, erre gondosan ügyelnek, kvóta van bizonyára. Van itt leplezetlenül cinikus gennyláda, simulékony, minden poszton vitézül törleszkedő csúszómászó, sima kapanyeles paraszt meg olyan fajta, aki költőből képezte át magát, csendesen korrupt tolvaj és nyihogó futóbolond. Meg Semjén Zsolt."

#709026 Princ Előzmény: #709017

igaza van Ibizának.

nehogy beteg legyél.

inkább a saját karrieredet kellene egyengetni.

nem bántani akarlak, jót akarok csak.

#709023 Ibiza Előzmény: #709017

:) ha a saját karriereden dolgoznál ennyire akkor jól állnál..ilyen negatív energiát kevés emberben látni..meg ne betegedj..ezt most komolyan mondom.

#709017 Euroman Előzmény: #709014

remek találat, köszönöm!

ez a topik részben ennek is a gyűjtőhelye....hogy ne vesszen, hogy ne vesszen feledésbe, milyen mocskok is ezek (is)...

#709014 Láma Előzmény: #709001

"Két okból vagyunk itt - mondta Orbán Viktor a megállapodás bemutatásán. Az egyik a partnerségi megállapodás, a másik pedig az, hogy José Manuel Barroso kitöltötte a második ötéves ciklusát.

"Két papírt írok alá. Aláírom a magyart. Nagyon remélem, hogy az van a szövegben, amire számítok" - ezzel kommentálta José Manuel Barroso a megállapodás aláírását. "

http://www.vg.hu/kozelet/politika/barroso-odaszurt-orbannak-a-tizezer-milliard-forintos-megallapodas-alairasan-435148#p2

Kokik és sallerok. De lepereg róluk, mint disznóról a rászáradt iszap.

Re: scheggfej...

#708972 Bendeguz Előzmény: #708966

A Hiszekeny kepviselo ur csaladja sem Arpad vezerrel jott be. Szuper Levente? Veszelyes Mark? Vagy mi a neve annak a novero baromnak. A Buzy meg a Gecy csaladok? :)

#708966 Euroman Előzmény: #708953

már a neve is milyen?? mondjuk nem tehet róla, na de kövér?!....mondjuk Phasz-ra is módosíthatna, az jobban illene hozzá...

#708962 walex Előzmény: #708953

Az MSZMP-ből ezt a "tudást" hozta magával ez a nagy "rendszerváltó".

#708953 _pda_ Előzmény: #708951

kevés ellenszenvesebb figura van a fideszben mint ez a Kövér

egy darabig tudja magát türtőztetni, de egyszer csak kiömlik a f.s belőle

egy igazi tufa, ezt be is bizonyítja időnként, nehogy elfeledje az ember

Re: nincs cím

#708938 Euroman Előzmény: #708913

lehet....ha nem jelennek hosszabb ideig linkek, akkor elvittek....ez is jellemző lesz rájuk....és akkor nem más írását fogom belinkelni, hanem magam írom meg, ami velem történt