Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#708964 KawaBazsy Előzmény: #708954

SzavazUNK? Sir, maga még sosem jött el.. Emlékeznék rá, ugyanis Waszival ketten vagyunk, akik eddig mindegyik talin ott voltunk (szervezőket kivéve). :-)

#708957 Bendeguz Előzmény: #708954

nem szavazol, csak herceg elrontotta az eseményeket és valahogy össze kell szedni a listát, hogy ki jönne. erre jó a doodle. innen tudjuk mennyi húst kell venni és hogy mennyi autóra van szükség az odajutáshoz.

szerk: leesett mi bajod van, átszerkesztettem a kedvedért zöldre! :)))

#708932 Bendeguz Előzmény: #708931

A doodle működik, Csoki is szavazott. Én nem látom semmilyen adatot rólatok, elég egy tetszőleges nevet bírni. Lehetőleg a fórumos nicket :)

#708715 Bendeguz Előzmény: #708709

akkor még nem voltam, remélem idén is jó lesz :)

esetleg az alföldi különítményt megkérjük, hogy ne mocskos részegen tántorogjanak le a pincébe és nem lesz gond :))))

#708709 KawaBazsy Előzmény: #708706

Meg kostolni is megyünk idén. Aki az első Bénye talin volt, az emlékszik még, h Csoki haverja micsoda jó borokat töltött nekünk..

#708704 Bendeguz Előzmény: #708693

Szívesen bemennék útközben valahová rendes bort venni..., vagyis izééé őőő ha Kerikoma elhozza a pincéjét, akkor nem lesz muszáj! :)

... ha már nem mentünk el hozzá kiinni a vagyonából... :)))))

#708693 KawaBazsy Előzmény: #708690

Lassan a pijáról is lehet beszélni.. Én idén szilvás Unimukkot gondoltam hozni, meg a keményeknek abszintot egy kicsit. Te most is tablettás borral készülsz..? :-)