SzavazUNK? Sir, maga még sosem jött el.. Emlékeznék rá, ugyanis Waszival ketten vagyunk, akik eddig mindegyik talin ott voltunk (szervezőket kivéve). :-)
SzavazUNK? Sir, maga még sosem jött el.. Emlékeznék rá, ugyanis Waszival ketten vagyunk, akik eddig mindegyik talin ott voltunk (szervezőket kivéve). :-)
nem szavazol, csak herceg elrontotta az eseményeket és valahogy össze kell szedni a listát, hogy ki jönne. erre jó a doodle. innen tudjuk mennyi húst kell venni és hogy mennyi autóra van szükség az odajutáshoz.
szerk: leesett mi bajod van, átszerkesztettem a kedvedért zöldre! :)))
de hát csokinak és neked sem jó ez az időpont, akkor minek szavazunk? :O
A doodle működik, Csoki is szavazott. Én nem látom semmilyen adatot rólatok, elég egy tetszőleges nevet bírni. Lehetőleg a fórumos nicket :)
nem jó, mert 1. view only, 2. nyilvánossá válna az email címünk ha jól sejtem.
itt egy anonim:
http://doodle.com/9yumqpa88v8fde47
nevedet beírod, bepipálod az egyetlen választási lehetőséget és kész.
Csináltam nektek egy Google táblázatot, legyen hová feliratkozni.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fbO2by4pq8e4HkdKsIyP2NFwzN358Bpk1GVZC_73KNg/edit?usp=sharing
Eleg sokat fizetunk havi tagsagi dijra, ezert qrvara elvarnam, hogy mukldjon
:)
most nem müxik az események menüpont, így Csokinak jelezni, hogy ki jön.
A felfelével szokott gond lenni! :D
Főni... tedd fel akkor az eseményekhez... lássuk mi történik... :)
akkor még nem voltam, remélem idén is jó lesz :)
esetleg az alföldi különítményt megkérjük, hogy ne mocskos részegen tántorogjanak le a pincébe és nem lesz gond :))))
Meg kostolni is megyünk idén. Aki az első Bénye talin volt, az emlékszik még, h Csoki haverja micsoda jó borokat töltött nekünk..
Vsz tök felesleges bort vinni..Keri kifogyhatatlan mennyiséget hoz mindig :))
Szívesen bemennék útközben valahová rendes bort venni..., vagyis izééé őőő ha Kerikoma elhozza a pincéjét, akkor nem lesz muszáj! :)
... ha már nem mentünk el hozzá kiinni a vagyonából... :)))))
Ez itten nem tudja még, h az alföldön is kezdenek szőlőből bórt csinálni :)))!