Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Tolvajrészvények

Re: Kockázat nélkül aratnak a kamu tőzsdei cégek Magyarországon

#708945 Fornit Előzmény: #708943

Héé, nem én kérdeztem, hanem Janicroft :))

#708942 Fornit Előzmény: #708939

" Ha veszek 10 részvényt szúrhatom e a Rékát??"

#708937 Janicroft Előzmény: #708921

Én a Facebook oldalukon írtam néhány teljesen normális, de számukra kényes kérdést/észrevételt, gyakorlatilag egy pillanat alatt kimoderálják :D

Nem baj, vegye csak a sok birka ezt a WC papírt, kíváncsi leszek mi történik ha eléri Norbit a népharag... Persze ha majd 120 forint lesz egy részvény akkor ráfogja a brókerekre meg a médiára, és a sok idióta állat még azt is el fogja neki hinni, meg is érdemlik...

#708917 Janicroft Előzmény: #708900

Ettől függetlenül a Norbi részvénynek a Tolvajrészvények kategóriában van a helye ;-)

#708900 Kissherceg Előzmény: #708890

Helyreigazítás

A 2014. szeptember 10.-én árverezik Schóberték bejelentett lakhelyét? című cikkben tévesen állítottuk, hogy 2014. szeptember 11. és november 15. között a Schóbert-házaspár hivatalos bejelentett lakcímén található ingatlan árverezés alatt állt.

A valóságban a Schóbert-házaspár bejelentett lakcímén lévő ingatlan mellett található 2000 Szentendre belterület, 5302/5 hrsz alatti, Vass Andrea Nóra kizárólagos tulajdonát képező ingatlan állt árverés hatálya alatt, amely a Schóbert-házaspárnak sem tulajdonát, sem bejelentett lakcímét soha nem képezte.

A cikkben szereplő fényképfelvételek is Vass Andrea Nóra tulajdonát képező ingatlant ábrázolják.

#708845 prfecó Előzmény: #708843

Mindenképpen bejelentik a lejegyzést( viszont nem lesz naked short , ezért nem tudják az árat sem leszorítani fél évig)

Legfeljebb fél év múlva kiderül saját számlájukra tette a három brókerkereskedő cég viszont a kibocsátó garanciát vállal a visszavételre.

#708843 Bendeguz Előzmény: #708842

le fogják, tuti! facebookon is megy az ámítás, norbi személyesen tukmálja a slozipapírt. szerintem 1000 Ft lesz az ára :) utána meg jönnek a shortosok és megy 200-ra.

#708842 banyaiz Előzmény: #708825

Hát ha Agassi elkezdi enni a Norbi kajákat aztán fél év múlva kinő a haja, lefogy stb még akármi is lehet. :)

Első nagy kérdés egyáltalán lejegyzik e ennyiért a papírt? Nagy pofáraesés lenne Agassi kampány megy és közben nincs elég jegyző. Nem tudom erre van e forgatókönyvük.

#708840 Bendeguz Előzmény: #708833

akkor bizony a nagymama járókeretét is be kell tolni a norbiba! :D

#708833 Kissherceg Előzmény: #708825

radio reklámban Agassi már Norbi kajákat eszik :)

#708825 JP Előzmény: #708795

" Olyan szintű ellenérzés van , mi fog ebből kisülni? Bevezetik és megy 150%-ot? :)"

Még az is összejöhet :-)

#708795 banyaiz Előzmény: #708792

Nem láttam még ilyen nyilvános kibocsátást ahol az összes tőzsdefórumon , elemzésben lehúzták teljesen a céget, még el sem indult de már eltemették mindenhol. Olyan szintű ellenérzés van , mi fog ebből kisülni? Bevezetik és megy 150%-ot? :)

Vagy le sem jegyzik még a minimumot sem.

Valahogy túl egyszerű lenne bevezetik és zuhan mint a kő. Annyira nem lehetnek egyszerűek Norbiék megindul a kereskedés és elkezdik szétverni ők maguk az árat. Aki jegyez az sem fogja mindjárt eldobni.

Jó shortosok lenyomhatják, de ha elkezdik karbantartani az árfolyamot elég nagy short szopatás lehet belőle.

Érdeklődve várom a fejleményeket, legalább van vmi újdonság a Béten, igaz olyan Mónika show féleség, de mégis történik valami.

#708792 walex Előzmény: #708766

CIG-hez kísértetiesen hasonló lesz szerintem a pályája, még a bevezető árfolyam is közel azonos lesz.

#708766 matgab Előzmény: #708708

ezzel én is így vagyok...

A CIG-nél is anno még fel is hívott vmi brókercég...

935 vagy hol lehetett jegyezni? Azóta is csak röhögök.. Röhögnék, ha mást nem vettem volna...

#708718 JP Előzmény: #708204

Ó Buxer, esszem a lelked, hát már tőled is lehet olyant olvasni, hogy valami nem tetszik?! :-)

Gondolom a pénzügyi tanácsadójuk gondolja azt, hogy amíg másutt tőzsdei felfutás van és a Bét-en nincs, addig ez még mindig tőkepiaci felfutásnak számít ahhoz képest, mikor majd másutt is visszaesnek a dógok, úgyhogy "most kapd el a copfját!". Nem akarok jó tippeket adni rossz embereknek, de volt vagy kettő, három beveztés a Bét-en amit még én is elkaptam, ami nagyon másabb ipo volt, mint a nagy többség. Ezen utóbbiak közül egy sem vált be valami nagy örömére a háziasszonyoknak, bár, az AAA-ra még majdnem én is ráugrottam, ha nem tart vissza a lustaságom. Nah mindegy. Akinek van pénze, az megteheti, hogy tőzsdézzen....

Nem semmi kommentek "Ha…

#708716 Razamanaz

Nem semmi kommentek

"Hajrá! Tiszta szívből kívánom, hogy sikerüljön! Végre valaki, aki politika és korrupció mentesen, csak szorgalommal és ésszel ugrik ekkorát."

"A ROSSZ MÁJUAKNAK NEM KELLENE HOZZÁSZÓLNI!! MINDENKI ELŐTT OTT A LEHETŐSÉG,NEKI BEJÖTT!! SZIVBŐL GRATULÁLOK!! FOGYASZTÓJA IS VAGYOK!!:))"

"Ez igen!! Gratulálok Norbi!! Amit csinálsz az mindenki számára lehetne egy példa, mert nem mindennapi teljesítmény ez!! Nagyon sok sikert a továbbiakban, rengeteg erőt és kitartást!!"

"Remélem a részvények értéke nem lesz olyan, mint az Update termékek hatása az emberre.

Vagyis az ember eszi az Update terméket, és karcsúsodik tőle.

Az ember megveszi a részvényt, és karcsúsodik tőle pénzügyileg

Vagy a részvények hirtelen veszítenek majd az értékükből."

Ez a legjobb

" Gratulálok Norbi, sok sikert a tőzsdézéshez!"

Nem Norbinak kell a siker a tőzsdézéshez hanem nektek B+.Norbinak már sikerült.

Innen vannak a kommentek

https://hu-hu.facebook.com/update1/photos/pb.134583563257719.-2207520000.1409338838./739820766067326/?fref=hovercard

Lehet menni a Tescoba is rv-t venni

"