en most zartam le e percben uk shortot, par ponttal a targetnel magasabban.
Ezuttal CAC long limitet raktam be dax alapjan: sztem dax elsö körben 9600-rol pattan
en most zartam le e percben uk shortot, par ponttal a targetnel magasabban.
Ezuttal CAC long limitet raktam be dax alapjan: sztem dax elsö körben 9600-rol pattan
:) tegnap itt volt az eladásom..persze nem ment el eddig, ahogy eladom mindjárt reppen.. a napi rangét akartam lekereskedni..
eladtam a shortokat..nem fogtam ritmust..mondjuk dolgom is volt.
en is 550-et varok meg a heten
mar ha vmi csoda folytan nem kerul 800 föle, mert akkor beindul a raketa...
A 650 az erös ellenállás 650-750es rangét várok..ezeket próbálom lekeresedni.. sajna 650nél a long elugrált elölem..ez DT csak szotyira
amúgy egy 550es korrekciót várok..ha jönnek a hírek meg ha a 911 hoz valamit.
engem kiráztak ismét a shortból, ezuttal türhetü nyerövel. Már ugyanott visszanyithattam volna, ahol tegnap este after marketben nyilt, de most már türelmesen megvárom a még sokkal magasabb beszällot. Dax valszeg. 750-ig is visszamäszik
raktam be shortot meg longot is..de csak futottam az események után.. maradtam pozi nélkül..650 az fontos szint..sajna folyamatosan hívogattak.
ez vmi egeszen elkepeszto: britek lettek ma a legerösebbek, es kiraztak mini profittal a shortombol...na magasabbra beraktam az ujabb short limitet
remélem tovább esik, semmi értelmét nem látom lezárni a shortot
Wolfgang Schauble német pénzügyminiszter szerint a kormány szeretné 2015-ben 1969 óta először új nettó adósságfelvétel nélkül végigcsinálni az évet. Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy Németország jövőre nem bocsát ki új államkötvényeket.
bár mélyebben nyitottam, mint ahol akartam, de megnyilt az angol short.
Most már remélem dax is beesik napi mélypont alá
lehet érdemes lesz lekereskedni a skót népszavazást is...teszek lapot a 911re is..hátha..
van a shortban logika..azt kell nézni merre van nagyobb tér fel vagy le..az indexek a maxokon vannak..alacsonyak a betéti kamatok a cégek a válság okán hatékonyabban működnek..hiszen simán elbocsáthattak lecserélhettek bárkit..
DE. Én azt látom a gazdasági eredmények csökkennek, júniusi júliusi adatokra kereskedünk.. a válságok és embargók hatásai még most jönnek..
én csak remélem, hogy még kicsit ágaskodik dax, hogy a britket beshortolhassam.
Soros összes pénzének már több mint 15%-val shortolja a rv-piacot