Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Humor

Körülbelül egy hete tört…

#713461 KawaBazsy

Körülbelül egy hete történhetett ez a dolog. Az egyik Debreceni üzletben (DéeM) ültem, amikor bejött egy lány. Kurva jól nézett ki, nagy kannák meg minden. Először csak körülnézett, aztán észre vett engem és elkezdett mosolyogni. Először csak az üzlet másik feléből nézett, majd elindult felém, és mikor odaért szorosan megragadott. Pár percnyi beszéd után elvitt magával hozzájuk. Ahogy beértünk a lakásba szinte azonnal berángatott a fürdőbe. Megengedte a vizet és engem is berántott alá. Elkezdett simogatni, és hagyta, hogy én is mindenhol végig simogassam. Lassan és gyöngéden összesimultunk. Nem fogok hazudni, de baromira tetszett, nagyon bejött a dolog. Teljesen beindultam. Azon voltam, hogy elkezdjem végig tapogatni a testét, a melleit. De nem tudtam. Nincsenek kezeim. Nincsenek lábaim. Nem tudok mozogni. Egy **** szappan vagyok.

Re: nincs cím

#709355 Bendeguz Előzmény: #709340

Nem szagolom meg a rozsadat es igy nem tudod megbecsteleniteni az en rozsamat hehe :)))

nekem csak 20 évig tartott...

#708761 Csokigyáros

25 éves házasság után egy pár a pszichológusnál.

Miután a pszichológus megkérdezte őket, hogy mi a gond, a nő egy hosszadalmas, szenvedélyes és szívtépő listát zokogott el a szakembernek az elmúlt 25 év összes létező problémájáról. Csak mondta, mondta: elhanyagolás, bensőségesség hiánya, üresség, magányérzet, szeretethiány s egy egész lista a soha ki nem elégített érzelmi igényeiről, melyeket ki kellett bírnia házasságának eddigi szakaszában.

A szakember miután végighallgatta a listát, felállt, körbejárta az íróasztalát, majd egy hatalmas szenvedélyes csókkal magához ölelte az asszonyt.

A nő elhallgatott, s mint akit elkábítottak, szótlanul leült.

A pszichológus a férjhez fordult és így szólt:

- "Látja, erre van szüksége a feleségének, hetente legalább háromszor!.... Meg tudja tenni?"

A férj gondolkodott egy kicsit, majd válaszolt:

- "Nos, el tudom hozni önhöz hétfőnként és szerdánként, de péntekenként horgászok"

A nagy arc néha sok

#707744 Sigorszky

Apró kis történet fővárosunkból:

Munka után megyek haza busszal, valahol az Astoria környéke. Buszsáv, amibe félig lelóg a járdáról egy tök szabálytalanul parkoló BMW. A vezető benne, dagadt, tetkós, kopasz, ki-ha-én-nem ****. Szerencsétlen buszos összevissza centiz, hogy a balra haladó forgalom és a bömös közt elférjen, **** emberünk persze csak figyel a tükörből, nem mozdulna semmi pénzért. Buszos valahogy elviszi a résen a járgányt, és amikor a kipufogó a bömös mellé ér, üres + nagy gáz = embertelen füstfelleg, be a nyitott ablakon a paréj arcába. Na, több se kellett az idiótának: letolatott, a busz elé vágott, kiszállt, az ajtót pedig kinyitotta a busz lökhárítója alatt levő “rejtett” gombbal. Felszállt, elkezdte a “hülye köccsög,… stb.” dumát, a sofőr meg magára zárta az ajtót. Ebben a pillanatban a nyitott első ajtón két cigó lepattant a buszról, be a bömösbe és pápá! Elvitték az autóját. A csávó csak hápogott, telefonját kezdte rémülten nyomkodni, mire a buszos megadta a kegyelemdöfést:

- Most akkor marad vagy leszáll?

(Az emberek a buszon alig tudták visszatartani a röhögést...)

Én meg csak annyit tennék hozzá: kedves cigók, most az egyszer pozitív a szerepetek a történetben... (alapban persze nem, de most mégis hízik az ember mája!))))