még tegnap záró elött lezártam svájci longot, egyelöre nincs indexem. Dax vajon 9800 áttöréséhez vesz lendületet vagy lefordul?
még tegnap záró elött lezártam svájci longot, egyelöre nincs indexem. Dax vajon 9800 áttöréséhez vesz lendületet vagy lefordul?
ha ft-ot akarsz felvenni, az is ennyi majdnem...lemaradtal a tranzi illetekröl?!
akkor a daxról is egy keveset
nem túl jók a hírek de nem akar nagyon lemenni..
http://www.forexfactory.com/#closed
dax leszúrásban eladtam a short certi pakkomat..raktam be extrémre short és long vételt is..
pedig lefelé kellene mennie..érdekes az ukrán helyzet mozgatja a daxot miközben a németek legnagyobb gondja az embargó..ha tüzszünet van attól még nem oldják fel..
Csak utalni akartam arra, milyen arcátlan a magyar bankrendszer.
Most kp kell, és több számlán kereskedek, ennek magyar a "bankja". A többi már szlovák, ott nincs ilyen lehúzás. Pont oda telepítem át a dolgaimat, a magyar bankrendszerrel befejeztem örökre.
nincs a brokicégednek saját kátyája?
vagy a devizaszámládhoz egy ?
persze ha csak kp jó, akkor más
Utaltam haza zsét, a cib-ben ha Eur-t akarok felvenni, több mint 1%, hihetetlen...
Igen. Ez a lényeg.
Az onnan pedig short az bizonytalan, mert sokszor pont leszúr oda, aztán vissza, vagy lepattan róla.
Szóval csak azt tudom biztosan, onnan új pozinyitás, hogy merre, azt majd akkor meglátjuk :)
tehát ha ez (is) zárul mint long, akkor 93xx (vagy ahol az átlag van) odáig nem is lépsz poziba? Onnan meg a short?
Pontosan jól értetted. Ez az utsó pakk, aminek a stopja a mozgón van. Így annak még nyitva kellene lennie, és csak skalpolni akartam vele. És ahogy nézem, akár fogok is. Ha lemegy 20 alá, akkor rakok rá egy stop-ot most 40-re, és max megpróbáltam, nem jött össze, lett kontinként 10 Eur + nyereségem.
A stratégiád (eddig azt hittem) értem. Van egy mozgód, ami felett ha 20 ponttal van longot nyit,
ha alatta 20 ponttal akkor shortot.
Ez eddig ok. Irányban (most mindegy, hogy melyik) sávosan zárod és az utolsó pakk stopja a napos mozgód.
Amit nem értek, hogy ha záródik a longod (mint most) akkor mekkora visszaszúrásban nyitsz újra longot? Nekem valamiért az jött át, hogy ebben az esetben megvárod a trendfordulót=mozgó átlépését.
Lehet, majd kiderül, aug 19-től megy felfelé, azért ez már 20 nap, elég sok.
Most 780-on nyitott nekem.
a háborús fejlemények miatt simán elképzelhető a 700-as leszúrás, de ha nem lesz vmi extra gáz oroszokkal, akkor sztem napi maxon, és mindenképp plusszban fognak zárni
Így most long nélkül vagyok, hogy teljesen értelmes legyek. Ha 750 alatt fog záródni, tehát alatta lesz a vonal metszéskor, akkor többet kerestem, mint a cél volt, ha fölé megy (most nem nagyon hiszek benne), akkor pedig kevesebbet, de legalább megpróbáltam. Most várom a következő keresztezést, vagy hétfő-kedden a 700 alá szúrást.