Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: mega LOL

#708646 Euroman Előzmény: #708645

jah...ez az ország kész kabaré....kár, hogy nem fizettem be rá.....orsós még csak most okádott posványoson, a hétévégn már megint fog - ráadásul zártkörben - okádni köcsén...a sok barom, meg hallgatja ájtatosan...

Szevasz Euroman! 116 hoz…

#708407 Bendeguz

Szevasz Euroman! 116 hozzászólás óta nem jártam itt, mi újság veled?

Re: Megírták a véleményem

#708348 banyaiz Előzmény: #708346

Levágták, csak ki fizeti a vágóhídi költségeket ez még részben nyitott kérdés.

Az már nagyjából eldőlt ki söpri be a politikai hozadékát a dolognak.

Azzal az illúzióval , hogy mindebből a tanulságokat is levonjuk le kell számolnom lassan, de biztosan. :)

Pl a 200 mrd mnb-s oktatóprogramban kiemelt szerepet kaphatna ez a téma, első lépéstől 2014-ig elemezve gazdaságilag és politikailag úgy nagyjából a pénzügyi ismereteket rendbe is rakná .

Egy igazi állatorvosi ló, de túl közeli téma.

Re: nincs cím

#708287 banyaiz Előzmény: #708234

Ezért merülnek fel kérdések bírók kényszer nyugdíjaztatása kapcsán. Érzékeny terület.

Fidesz ebben az ügyben is hülyébbnek tetteti magát mint alapjáraton lenne. Eljátsszák a de hát mi a probléma ezzel történetet mint a ma született bárányok. :)

#708285 banyaiz Előzmény: #708234

Egy bíróban az merül fel egyáltalán legmélyebb gondolataiban, hogy lesznek e következményei a munkahelyemre ha így is így döntök. Politikai okokból. Nem szakmai hiba vagy egyéb.

Akkor nagy baj van. Ez pedig elég könnyen előfordulhat pl baromira nem mindegy, hogy kiből lesz egyáltalán bíró kellően önálló személyiség stb. Válogatott emberanyag, vagy kontra szelektált puhatestűek gyülekezete.

Amit meséltél az nagyon nagy gond ha ők így élik meg, és ez általános.

#708284 banyaiz Előzmény: #708234

Pszichikai nyomás.

Bármilyen munkahelyen azért ha nem is kötelező de ajánlott a főnökkel egyetérteni, illetve legalább nem nyíltan bírálni, vagy vitatkozni vele rendszeresen.

Állami szférában annyiban más a történet, hogy ott politikusok a fő fő főnökök akik alapjáraton félnótások, ami ezt még siralmasabbá teszi, vagy teheti.

Az ellen viszont minden eszközzel fel kellene lépnie egy normális kormánynak, hogy a bíróságokon is ilyen légkör közelébe kerüljünk egyáltalán. Pl ezért sem jó lépés pártkatona feleségét legfőbb bírának kinevezni stb. Elhiszem, hogy k. jó szakember, függetleníteni tudja magát stb , ilyen háttérrel nem oda való vsz.

#708234 Euroman Előzmény: #708224

ez 100 %-ban így működik a hatóságokanál, hivatalokban...de még állami cégek vidéki középvezetőinél is elvárt a hűség a néphez és a párthoz...

#708224 banyaiz Előzmény: #708223

Így működnek az emberi társadalmak. Már óvodás iskolás kortól belenevelik a gyerekbe, hogy a tanárnéni azt mondta akkor úgy kell legyen. :) Cégnél a főnök azt mondta és a többi. Robot a futószalag mellett.

Ez úgy az egész világra jellemző vsz. Biztos nehéz egy bírónak függetlenítenie magát ettől teljesen, szinte lehetetlen. De hát azért meg kellene próbálnia legalább, szándék megvan rá akkor talán. :) Ne legyünk naívak sem teljesen azért.

"de a fiatal kollégák mi…

#708223 banyaiz

"de a fiatal kollégák mind be vannak fenyítve, hogy ahol bármilyen fityisz kormányzati, önkormányzati érdek van"

Szerintem ezeknek a dolgoknak egy jó része egyszerű emberi pszichológiából is adódik. Igazodás , ne pisiljünk széllel szemben, jaj mi lesz a munkahelyemmel és a többi.

Nem feltétlenül Fidesz specifikus jelenség. Bár nem kell hozzá zseninek lenni kedvelik a hűbéres hozzáállást, van egy ilyen személyi kultusz beütésük. :)

Mondjuk az nagyon szomorú ha ez egy elvileg független bíróságnál is megjelenik ilyen szinten ahogy írod. Az nagy gáz.

Re: akit még hugyozás vagy xarás után is megtapsolnak...

#707961 Euroman Előzmény: #707959

egyébként abban tévedsz, hogy ha azt hiszed munkanélküliként utáltam meg....utáltam már az első ciklusában is 98-02 között, pedig akkor osztályvezető voltam, komoly fizetéssel, évi 2x prémiummal, autó, laptop, mobil használattal...

Re: akit még hugyozás vagy xarás után is megtapsolnak...

#707960 Euroman Előzmény: #707956

és lehet, hogy Napoleon sem volt jó ember....nem tudom, az ő uralkodását nem éreztem a bőrömön....sőt azt hiszem Rákosi és Sztálin is kicsi volt....történelemkönyvben mindegy, való életben sajnos nem....