Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#708648 Ibiza Előzmény: #708642

nagy erő a vételi és eladási stopok..sok esetben gyenge forgalmú időszakban átlökik az érdekeltek azon a szinten amivel elérik a kritikus öngerjesztő szintet..ahol a longok és shortok stopjai kattognak lásd pl tegnap a 650..a hatalmas tökeáttétes ügyletekkel nem olyan nehéz.

Ráadásul ezeket a szinteket a "szakértök" adják meg TA-kat rajzolgatva..

#708644 Ricsi Előzmény: #708642

Már értem, és a második résszel teljesen egyetértek. Én is így csinálom, így ráléptem a nagyok útjára. Igaz, jobbak az eredményeim, de ez már az én dolgom :)

#708642 rbbj11 Előzmény: #708637

Igazad van, nem volt igy érthetö.

A KICSI TA-s shortosok tartják.

A lefordulást sosem pici TA traderektöl vagy DT-sektöl várom, hanem a "nagyoktól", pl. bankok, fundok stb. Azok pedig szinte sose lépnek be pontos szinteken (szerintem).

#708637 Ricsi Előzmény: #708627

Ezt most nem értem...

Tarják az ellenállást (magyarán shortosok), és utána lefordul? Akkor kik tartják? A longosok gondolom támasznak akarnák megtartani.

Nem kötözködöm, tényleg nem értem, hogyan gondoltad?

Lefogadom, h. a 9750-es …

#708627 rbbj11

Lefogadom, h. a 9750-es ellenallasra jatszokat es azok vedoit kb. +30p-os tartomanyban kistopoljak, es utana indul majd a lefordulas. Az ellenallast talan 13oraig tudjak tartani a DT-sek

#708610 Ibiza Előzmény: #708605

igen van fél dax short pakkom.

nagyot ment a dax..innen longos de ma péntek..sok fontos adat..usában nyereségeket realizálnak..keletiek sem repkedtek hanem csökkentek kicsit...meglátjuk.

tervem az 650-550es visszateszt..800nál eldobom talán.

úgy látom a zárót nézve …

#708605 Ibiza

úgy látom a zárót nézve sztem vetem fél pakk dax shortot..meglátjuk..már nem lépek be, volt bent extrémen shortom meg longos is..és alacsonyan egy fél pakk short.

ez volt a múltkor is..usában eladásra használnak minden emelkedést..nem jók a gazdasági adatok.. több a rossz mint a jobb a vártnál..de rafkósak mert lejjebb rakják az elözönél a várakozást.. ukrán válság 3 hónap alatt már látszani fog az német adatokon..nem a béke a lényeg hanem az embargó. Ráadásul valami ukrán amerikai hadgyakorlat is alakul..na az lenne a szép.

dax 9850nél azért eldobom..vagy bövítek..

#708592 rbbj11 Előzmény: #708579

nem ragaszkodom egyikhez sem, utóbbi napokban cac és a déliek jobban mentek, mint dax, ezért ha long, akkor ma cac sztem jobb választás volt. Ha short, akkor meg ftse jobb, mint dax

#708579 Daxofon Előzmény: #708571

miért a CAC-al kereskedsz és nem a DAX-al?

mások a német indexre esküdnek és annak a kiszámíthatósága is jobb talán...

#708576 rbbj11 Előzmény: #708572

olyan likvid indexek esetén, mint dax vagy cac, oly mindegy, ki milyen stopot lát

#708572 Ibiza Előzmény: #708571

nem szeretem a stopot.. elveszik mert sztem látják a brokik..ez egy DT ügylet volt..jobban szeretem a hetes pozikat..most ez volt..a stopokat vagy átlépik vagy ha nagyobb közt rax akkor elmegy a nyereségedböl egy nagy rész..Én inkább akkor felezek..a másik felével kockáztatok.

minden nap van jó vétel.

#708571 rbbj11 Előzmény: #708569

en daxot tovabbra is csak indinek hasznalom, cac-ban nyitottam longot, amire most raktam profitvedot, tapasztalatom szerint mindig jobb profitvedo stoppal eselyt adni a tovabbi emelkedesnek, mint piacin adott szinten kiszallni

eladtam a longokat..kösz…

#708569 Ibiza

eladtam a longokat..köszönöm a piacnak.

ui: a bejelentés elött sztem lemegy..beálltam alulra vétellel..shortolni sztem most lutri

#708557 Ricsi Előzmény: #708555

Azért ez csak a kis hírekre igaz, tegnap 10-től volt 200 pont felfelé pár perc alatt.

#708555 rbbj11 Előzmény: #708553

kb, de azért nem egészen, utóbbi napokban eléggé immunisak már a nyugati indexek ukrán hírekre, max pár órás - 1 napos a hatásuk