Most már kb a -30 is belefér :))
vettem egy pakk daxlongot. pont azon a szinten van ahol eldölhet fel vagy le..
állítólag ma bejelentenek egy eszközvásárlási programot euban..gondolom ukrán helyzet kom.ra
ha bärmilyen erteket mondok, abban azert van +/- 30 pont is simän
egyetértek azzal a 9750-el, de lehet csak 972x-ig megy el. Esetleg egy felszúrás 977x-re: http://tacos.uw.hu/dax_20140827_w.png
Ezek alapján az erste turbo certi/warrant kereskedés nem 1-2 napos kereskedésre való. Túl sok negatívumot írtál be az elmúlt 2 hétben...
---
Tegnapról volt egy pici longom 9500-ról és 9530-on zártam a hír előtt :(
Erre ma átvitte a 9600-at... mint kés a vajon effektus.
Látod, ezért mák ha keresel..ha tegnap jön ez a békehír akkor vaskos a minuszom..mert volt bent két másik vételem..ma is beraktam de a bajszom rosszat sejtett..kivettem a vételeket..és eladtam a meglévö pakkot..
a stop semmit nem ér..átlépik föleg ha zárás után van a hír..
certiben érdekes dolgok vannak..repkedtek a nulla darabos kötések..ezek verték ki a stopokat..pánikban beraktam legjobbnak az ajánlatot..de nem kaptam meg..lehet volt nagyobb ajánlat..nem tudom..de a könyvben nem volt az biztos..
Bár zárnám napi max-100 ponton is, -30-al alatta újranyitnám, és akkor máris csak 9 721. Akkor én is beleférnék :)
engem is kivert profitvédő kis profittal ftse shortból, daxban 9750 a köv ellenállás, ha ott lesz, akkor ftse shortot újra megpróbálom
kösz..igen..a gazdasági adatokat meg futures grafikont néztem a gazdasági hírek meg nem frissült..
érdekes beraktam legjobb vevönek bö 10Ft-al de nem kaptam meg..
be volt feszülve nem tetszett nekem..eladtam shortom.... volt bent két vételi ajánlatom azokat is kivettem..
nem zártam,feljebb volt az eladásom, nem voltam gép elött,éjjel eljátszottak a futival.